ngso 1 haftalık bebeğim gündüz uyuyor gece uyumuyor emzirirken dalıyor gibi oluyor geri uyanıyor emzik vermedim vermek de istemiyorum böyle olması normal mi kendiliğinden düzelir mi
Seydameva ngso düzelir ben 3.5 ay sabah 5 TEn önce yatmadım Şuan diş zamanları hariç çok güzel yatıyor çok şükür
Bebeminnie ngso ilk 3-4 ay hiçç düzenli uyku bekleme canm, geceyle gündüzü ayırt edince uyumaya başlar Ben 4 ay sabah ezandan sonra uyudm tüm gece ayaktaydık, sonra düzene girdi yavaş yavaş
ngso Seydameva inşallah düzelir gündüz uykuya çok kolay dalıyor çünkü gece niye dalamadığını anlamadık annem emzik verelim diyor ben istemiyorum emzik vermek 🤷🏻♀️
ngso Aslihan27 yok hayır gündüz bile emerken gözlerini açık tutmakta zorlanan bebek gece karanlıkta emerken gözleri açık dalarsa bile yerine bırakır bırakmaz uyanıyor
Aslihan27 ngso biz verdik iki tuttu ağzından çıkarıyor ☺️☺️İnşallah düzelir bebeklerin ilk zamanlar gece gündüz kavramı olmadığından oluyor aslında birimde öyle gündüzleri daha iyi uyuyor gece uyanıyor sürekli
Seydameva ngso bizimkide uykuya çok zor dalar hala çözemedim emzik emdiği halde bencede emzik vermeyin sabredin keşke bende vermeseydim şimdi basıl bıraktıracağımı düşünüyorım 😌
Yec150819 ngso doymuyor olabilir mi Benim de yerine koyar koymaz uyanıyordu en son mama ile takviye yaptım uyuyor artık
Deryaaaa İlk zamanlar bizdede öyleydi kırk olayına inanmazdım hiç ama kırk çıktı çocuk birden düzeldi ve uyku düzene girdi gece uyuyor