Hilllal Merhaba kızlar 9 aylık bebeğimi sünnet ettirmek istiyorum. Ankaraya yeni taşındığım icin buradaki doktorları bilmiyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Khaleesiii Hilllal dr onursal yıldızı çok tavsiye etti etrafımda yaptıranlar bende oraya yaptıracağım galiba instagramdanda bakabilirsiniz. Baya ilgiliymiş sonrasında falan.
Hilllal Elifpeker bu doktoru aradım az önce dikişsiz yapıyorlarmış pilastik bir parça yerleştirerek deneyimleriniz mi nasıl oluyor bu şekilde
Elifpeker Hilllal sağlıklı bir sünnet zamanı 0_6 ay diyolar bu uzmanlar sanki biraz geç kalınmış gibi
Elifpeker Hilllal çok hareketli değil diyorsanız hani emekliyo vs çünkü sunnetden sonra bardak koyuyoruz pipisinin oraya sürekli 6 7 gün boyunca
Hilllal Bizim doktorumuz da 6 ile 1 yaş arası öneriyorum dedi 🤷🏻♀️ Evet bebeğim hareketli emekliyo hatta sıralıyor ama bilmiyorum nasıl zapdederiz
Elifpeker Hilllal İlk gün sünnet kilodu oluyo zaten ben onu bı sevemedim ondan dolayı bardak koyup altını 1 numara büyük bezle bağladim