Akalinbetul_8 Kızlar oglum 2 ay 14 gunluk 10 saatte ( 6 saatı uyku 2 saatte bır kalkıp emdi 4 saattırde uyanık) 4 kere işemiştir ancak normal mi
Asil0622 Akalinbetul_8 bizimde 3. Ayına girince azaldı günde 3 en fazla 4 bez değiştiriyorum çocuk doktoru kilo alımı normal demişti bir sıkıntı yok dedi kaç kilo bebeğiniz gelişimi nasıl
papucumunrockcisi Akalinbetul_8 ben en az 4-5 bez cizgisi full mavi olmalı diye biliyorum. Cisi koyu renk mi? Koku var mi? Vs degerlendirip doktora danışın isterseniz. Kilo alımına vs bakar. Susuz kalmasın vücudu.bu arada baska sıvı kaybi oldu mu? Kusma gibi.
hleylah Enteresan bir şekilde benim de kızım ilk aya nazaran daha az tuvaletini yapıyor, zaten 💩 günde 1-2 kez;ama diğerinde iki saatte bir kere yaptığı zaman bile oldu sanırım. Çünkü bezi kupkuru idi. Bu arada 2 ay 29 günlük.
Akalinbetul_8 Ozge-ZS yok canım iki kere bez değiştirdim bezleri cok hafifdi en en fazla ıkı kere işemiştir diye
hleylah Akalinbetul_8 Kilo alımına iyi dedi doktorumuz, bezleri dolu dolu olmuyor maalesef. Yani gün içinde 4-5 kere değişim yapıyoruz ki dediğim gibi 2-3 saat kalmasına rağmen yine de dolmuş değil. Gece için taktığım bezi de sabaha kadar durmasına rağmen tamamen dolu olmuyor, ıslaklık göstergesi yarıya kadar ancak dolmuş oluyor…
Akalinbetul_8 papucumunrockcisi bunu bilmşyordum buna bakarım mutla hayır kusma olmadı rengudr cok sarı değil
[silindi] Biraz az gibi geldi canım bence bir doktoruna sor sıkıntıya sokmak istemem ama emzirmeni arttır bakalım nasıl olacak 💩 sı nasıl peki kokusuna bak yani ciişinin birde 💩 renginede bak eğer kuşku duyarsan doktoruna götür ciş azlığı pek iyi değil Akalinbetul_8
Akalinbetul_8 hleylah ya aynen ben ve gece cok yatmıyor 2 saat en en fazla dun mama verim dedim masaAlah bez doldu 4 saatt de yattı amacım yatsın değil karnı doysunda rahat etsın dıye
hleylah Akalinbetul_8 bizimkini ben alıp rüya emmesi yapıyorum,yoksa uyanacağı yok. Hatta bazen aldığımda bile ağzını sımsıkı kapatıyor,emmiyor. 3-4 saat deliksiz uyuduğu oluyor. Bezi yine de boş ,zaten uyurken 💩💩 yapmıyor,onun için ayrıca uyanıyor 😂