Minik_kusummm Kızlar 26 aylik oğlumun burnunun ici yara olmus sürekli tıkanıyor kuruyor gibi oluyor ici bu sprey iyi gelirmis kullanan memnun kalan varmi
birminikbebekannesi Minik_kusummm Evet ben kullandım hala kullanıyorum bebeğimin burnunu çekerken kanamıştı doktorum da bu damlayı vermişti çok iyii geldi kullanın
Ayazsrht Minik_kusummm beeeennnn 🤗 biz eşimle grip oldugumuzds bile kullanıyoruz çok iyi geliyor burun içini nemlendiriyor ☺️
Minik_kusummm birminikbebekannesi oglumunkide kanadi cnm yara olmuş sürekli burnu tıkanıyor temizliyorum burnunun icinde gözle görünür sümük olmasa bile tıkalı gibi zor nefes alıyor anlamıyorum kaç gündür düzelmiyor gece sık sık uyanıyor zor nefes aldığı için sizin bebeginizde böyle mi olmuştu burnu içinde sürekli sümük var gibi zor nefesmi alıyordu
Minik_kusummm Ayazsrht burun ici yarasini iyileştiryormu cnm bide bazi burun spreyleri bagimlilik yapıyor bunda öyle bişey varmı
birminikbebekannesi Minik_kusummm Evet şuan hala öyle ayriyetten öksürüğü var sürekli çekiyorum burnunu
Ayazsrht Minik_kusummm bağımlılıkla ilgili hiçbir şey söylemediler cnm bna ama zannetmiyorum toksa 3 gğn yada 5 gün kullancaksın derlerdi. Yara konusunu bilmiyorum gerçkten ama kuruluktan dolayı yara oluyordur bu nemlendiriyor zamanla geçer herhalde