EceS 2aylık bebeğime uyku düzeni oluşturmak istiyorum. Siz neler yaptınız, gündüzleri ne kadar uyuyor melekleriniz ❤️
deletedmom4842 EceS 2. ayda uyku düzeni pek olmuyor canım ya bilmiyorum başarabilir misin ama 5. aydan sonra falan yapıyor anneler burada gördüğüm kadarıyla
NaimeYilmaz EceS Mümkün olan bir durum değil anlamaz zaten şuan uyumuyorsa ya sıkıntısı vardır (açlık,gaz vs..) yada başından beri böleyse karakteri o demek 🤷♀️
EceS deletedmom4842 yaa keşke sihirli bir değnek değse o kadar değişken ki. Bazen günde 12saat uyumadığı oluyor 😓
Brglbray Valla benim oğlum da 2 aylık şuan kafasına göre takılıyor uyku düzeni oluşturmak için erken bi ay maalesef ki. Ben şuan yatağına alıştırmaya çalışıyorum uyuyacağını anladığımda yatağına yatırıp orada uykuya dalmasını sağlıyorum akşamları huysuzlanıyor babasını istiyor sadece ve onda uyuyor gün içinde de yatağında uyutuyorum.
Oykuzey Kızım 53 günlük. Hiç sevmediğim, istemediğim şeyler başıma geldi. Ayağımda sallıyorum şu anda. Uyuduğunda yatağına bıraksam razıyım ama korkarım ki sürekli sallanmak istiyor, uykuda bile. Kapı çaldı iki dakika bıraktım döndüğümde çoktan uyanmıştı. Bugünlerde sürekli bunu yapıyor, bıraksam uyanıyor. Ne yapacağım şaştım kaldım. Daha şimdiden kök söktürüyor maşallah.