Alimerve3
Pcolu ve 2 sene tedavi görmüş biri olarak hamile kalman cok zor denildi cünkü 11 tane kistim vardı yolu kapadıgı icin rahim duvarına yapıstıgı için adet olamıyordum buda bebek olmasına engel bir durumdu doktora göre 2 sene boyunca hastane hastane gezdim rahim filmi çekildim hersey temiz ama kistlerden hamile kalamazsın önce adetin düzene girecek sonra bebek için tedavi göreceksin denildi her gittiğim doktor aynı seyi söyleyip farklı 1 poset ilac verip adetin 3.günü gel diyodu haliyle yorucu ve yıpratıcı bir süre esim isyan etti artık bebek istemiyorum bu ilaçlar yüzünden seni kaybetcem acı cekmene dayanamıyorum tedavi görme bırak herseyi dedi ama annelik farklı bisey arastırdım son kez doktora gitcem bir daha gitmicem dedim esimlede anlaşma yaptık Allah razı olsun o kadar iyi bir doktora denk geldim ki cok sükür öncelikle adet olmakla bebegin olmasının bir ilişkisi yokmus yani su sekilde adet olmayan İnsanda hamile kalabilirmis öncelikle Yumurta takibi yaptık sonrasında klomen ve catlatma ignesi ilk ikisi tutmadı üçüncü igneyi vurdurdum pandemi girdi test yap cıkmazsa ovulasyonla takip et hastaneye gelme hastalık kapabilirsin ignenin 1 Ay etkisi var ovulasyonla yumurtlamayı görürsen degerlendir dedi dedigi gibi yaptım bu arada zeytinyaglı incirli kürü denedim deneyipte hamile kalan cok insan vardı 1 Ay sonra sokağa cıkma yasagı varken kızıma hamile oldugumu hatta 2 aylık olduğunu ögrendim 🤲🏻 kızım 15 aylıkken de 2.ye hamile kaldım kendiliginden ama düsükle sonuçlandı uzun yazdım umut olsun size diye cok uzun ve zorlu bir yolum vardı benim doktor 28 yaşına kadar hamile kalamazsan rahmini almak zorunda kalcaz dedi 2 gün sonra 28 yasıma giriyorum ve suan kızım yanımda uyuyor inanın umut hep var yeterli Rabbim ol desin olmayacak hiçbirsey yok inanın en kısa zamanda hiç ummadığınız anda gönlünüzde cicekler acıp sizede bu duyguyu nasip etsin Rabbim 🤲🏻🌸