Kubra-34 Hem rahat hem kışa uygun hem hafif hem kolay acilabilir ,çift yönlü travel sistem olmayan uygun fiyata bebek arabasi ariyorum 😊
Melek3335 Kubra-34 canım bende var istersen satmayı dusunuyodum tam istediğin gibi çift yönlü hafif rahat kapanan kullanımı çok basit tam yatar bebek arabasi 1500 almıştım 1000 e veririm istersen
Hulyaaa Kubra-34 merhaba karşı komşum satıyor baston Bebek arabasi gayet temiz ilgilenirsenix yardımcı olurum ☺️
Fatosssgoktrk Bende var trvel sistem pusetini kullandık 5 aydır diğer o yatmak için olan parçayı kullanmadık sadece denemek için kullandım 3.500 e almıştık e bebekten baby plus glaxy travel sistem
1ana_2evlat Kubra-34 Bende bu var ama rahat yani çift yönlü hantal değil kapanınca küçük kalıyor birde yatağı ile kapanıyor uzunca degil katlanıp kapanıyor.
bikerem Kubra-34 tek yonlu dusunurseniz chicco ohlala var,mavj renk ama. Yedek arabamizdi sifir denilebilir
bikerem Jelatinleri ustunde yagmurlugu acilmamis paketinde,kitapcik kullanim klavuxu mevcut. Yedek arabamizdi kullanilmasi bile denebilir.