Mdmr Rota aşısını yaptıran var mı? Yan etkileri neler? Kaçıncı ayda yaptırdınız? Veya neden yaptırmadınız, yaptırmıyorsunuz?
Glsheker Mdmr 3. Ve 5. Ayda iki doz şeklinde yaptırdık.Zaten damla şeklindeydi ictii.Yarim saat emzirmemem gerekti.Hicbir yan etkisi de olmadı çok şükür
hepoyleolurzatenn Mdmr canım ben yaptıracaktım ama bi kaç doktorla konuştum bana çokda gerekli olmadığını söylediler bende yaptırmadım kimseyi etkilemek istemem ama ben yaptırmadım
Boncukkizim Mdmr biz 3. ayda yaptırdık. Doktorumuzun da tavsiyesiyle. Hiçbir yan etkisi de olmadı. Bence varolan tüm aşılar yaptırılmalı. Evet çok pahalı ama sağlığı her şeyden önemli
Andromeda-27 3 ve 5 te yaptırdık , 5. Ayındaki ikinci dozunda bişey olmadı ama ilk dozunda ateş huysuzluk yaptı ilkinde önce bi uyku hali sersemlik yaptı sonra ateşe çevirdi en son kendine geldi ama hıysuzdu . Fakat ikinci gününde gayet iyiydi
Hndealnathn 2 çocuğuma da yaptırdım 3 ve 5.aylarinda sadece aşı sonrası ilk kakalari fazlaca ishalimsiydi sonrasında düzeldi hiçbir sorun yasamadi cocuklarim
Merve191919 Ve 5. Ayda yaptırdık hiçbir yan etkisi olmadı günümüzde birçok hastalık var yani ben hepsini yaptırmaya özen gösteriyorum fakat her çocuk hak ediyor bunu keşke devletimiz karşılasa ücretsiz olsa
birminikbebekannesi Mdmr biz 3 ve 5. Ayda yaptırdık hiçbir yan etki görmedim bence önemli bir aşı yaptırılması gerek
Dlshnn3 3 ayda oldu yan etkisi ishal oldu ilk kakası şimdi 5. Ayda yapılıcak önemli bir aşı Allah korusun hastalığı geçirirse çok hafif atlatıyorlar aşısız çok zor geçiyor