tazeannecikk2605 5 ay 4 günlük bebeğimin gece uykusunda sürekli ama sürekli sağa sola dönüyor atıyor resmen kendini bir süre sonrada uyanıyor meme istiyor ve bu neredeyse saat başı oluyor ayakları patnpat kaldırıp indiriyor vallahi yoruldum artık var mıdır çözümü?
Cnm12 tazeannecikk2605 aramıza hoşgeldinn. Bebeğim 4 buçuk aylıkken dönmeye başladı. 10 aylık. Bazen 1 saatte8 kere pış yapmaya kalkıyorum. Emzik vs vermek için. Geçicek ama çok zor bir dönem. Daha yeni 1 aydir dönmeye alıştı diyebilirim. Emzik kullandığım için bu dönemi hafif atlattım.
Mrs-Turkk tazeannecikk2605 bebeğim 11 aylıkk 8. Aya kadar cok güzeldi uykularıı son3 aydırr dönmek nee kelimee direkt emekleme pozisyonuna geçiyor beşiğin ucunaa kadar geliyor kafasıda besıge carptıkca mızıklıyor meme vermeden asla uykuyaa dönmüyorr saat başı uyanıyoruzz ve bu daha ne kadar sürerr bilmiyorummm🥹 emzikte almadı hiç tutmuş olsaydı belki kolaylık olurdu bana
kurabiyem28 tazeannecikk2605 aynısını bizde yaşadık hevesi bitince geçiyor sevgili anne. Başka huylarıda olacak
Sminltn tazeannecikk2605 Malesef bizde de vardı 4 ve 5. Ayında şuan 6 aylık düzeldi gibi uyku öncesi süt sağıp veriyorum nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor biraz da sanırım bizleri arıyorlar elini tutarak yanıma alarak 1 saat felan sonra sonra alıştı ama her çocuk farklı oluyor.
fatma-dll tazeannecikk2605 aynıyız bu saat oldu hep öyle 11 ay 10 günlük valla çıldırmak üzereyim artık
tazeannecikk2605 fatma-dll ya bende cildiricam uyumuyorum resmen pat pat dönüyor sürekli uyutmuyor ağlıyorum artık
mamanveutdormir fatma-dll aslında 11 ay büyük sayılır gün içinde tutturduğu bir düzeni var mı? uyandığı saatler yemek yediği saatler gün içi kaç uyku yapıyor? ben 9. ayında uyku eğitimi aldım ve ondan sonra çook rahatladım. herşeyi düzene girdikten sonra gece uyanmaları sıfıra indi diyebilirim emziği düşerse mızmızlanıyor ondada kendisi bulup uyumaya devam ediyor
Beyazzambak fatma-dll hepimizin sorunu aynı :) herkes bu konuyla alakalı post açmış benimde haberim olmadan bende post açtım ama inanın yalnız değilsiniz benimki en son saat 5 te uyandı . Düşünün benim bile uykum geldi ama hanfendi hala oturuyor uykuda gözü yok
AselBebekveAnnesi fatma-dll Allah aşkına bu saatte eski post olmasına rağmen bir umut sormak istiyorum bebeğiniz dönmeyi bıraktı mı 11 aylık artik dönerek uyuması beni çileden çıkarmaya başladı her döndüğünde üstünü aciyor sabaha kadar bu yüzden 50 kere uyanıyorum yok mu bunun çözümü
Elfylmz93 Aydan merhaba bizde aynı şekilde tam uyudu diyorum hop bi dönüyo bide ağlıyo aynı zamanda bir sürü de 😭
Elfylmz93 tazeannecikk2605 vallahi ben anlamıyorum yaa sinirlerim tepeme çıkıyo 7 aydır bu böyle ne istiyosın çocugum benden diyorum artık 😭 al yine başladı yaa Allahım valla sınanıyoruz
Elfylmz93 mamanveutdormir uyku eğitimi almaya başladıktan kaç gün sonra kesintisiz uyumaya başkadı acaba? Bende şuan alıyorum da 1 hafta oldu ama hala geceleri çok ağlıyo 😔
tazeannecikk2605 Cnm12 nası gecici bir dönem demişlerdi geçmiyor demek emzik de almıyor illa emecek şu saat oldu 10 kere kalktım öyle soyleyim uyku falan yok
Cnm12 tazeannecikk2605 bence emzik alıştırmayı dene yada uyku arkadaşı falan. Ben artık emzik verip geri dönüyorum biraz o da alıştı dönerek uyumaya sağa sola dönerken Bi bağırıyo o kadar eğer ağlamanın devamı gelmezse gitmiyorum
mamanveutdormir Elfylmz93 sadece ilk gün ben çok zorlandım oda ağlamıyordu kesinlikle anne diye bağırdı kucak beşik kucak beşik ilk gündüz uykusunu iki sefer denedim uyumadı 3. denemede uyumuştu.
Alparslan27 Mrs-Turkk emzik de aynı bu sefer emziği düşürdüğü için kalkıyor 10 aylık dediğiniz gibi 8. Aydan beri delirtti beni artık yıprandım 2 saat deliksiz uyusam oh diyorum. Odasını ayırmaya karardım bakalım