-22nida Kızlar 1 ay 9 günlük bebiş kaç saat arayla kaç cc mama alabilir ? Bu zamana kadar 90cc yeterli geliyordu şimdiyse mamayı içtikten sonra uykuya dalamama ağlamalar başladı
sss34 -22nida iyi geceler..doymadıgından eminseniz CC miktarını artırn..benim kızım 90 dan sonra çok aglardı bir 30 daha yeni yapar verirdim susar uyurdu..o ay için 120 fazla gibi görünebiliyo ama kimi bebek istahlı oluyo..onuda yiyince kusma vs olmuyosa sorun doymamasıdır ki gaz problemi vs de yoksa…
sss34 -22nida ilk 2 ay 2 saate bir 90/120 arası ile besliyodum ben..sonra 3 saate kadar uzattık gecede maksimum 4 saat…ama her bebek CC miktarını birazda kendi belirliyo..kusma vs olmadığı sürece..istediği kadar verdim ben hep 8.aya giricez hala öyle…
aybikeerol 2 ay 3 hafta olana kadar 3 saatte 90cc veriyordum ben sonra doktorumuz bazı öğünlerde 120 verebilirsin demişti bir öğün 90 bir öğün 120 şeklinde gittik 1 hafta. Tam 3 aylık olunca da tamamen 120 ye geçtik. Ama geceleri hala 90 veriyorum
Ztrk1367 aybikeerol ya şimdi anlamadım bn bnm oğlumda 3 aylık olucak hem emziriyorum hem mama veriyorum ama hep 60cc onu bitirmiyor bile sizce doyuyor mı yaaa şüphede kaldım şimdi