Zeynep0808 Benim bebeğime herkes kilolu diyor ama iştahlı bir bebek maşallah anne sütü ve ek gıda alıyor 7 aylıkken bebek kilolarınız kaçtı
Esenburhan123 Zeynep0808 sadece anne sütü alıyordu ek gıdaya kilosundan geç başladık biz ama 3800 doğdu
Kuzeymommms Zeynep0808 maşallah bizim 5. Ayda 8250 kg 71 cm di doktorumuz kilosu gayet güzel hareketlenmeye başlayınca duruyor kilo alımı demişti o yüzden normal geldi söylediğiniZ rakamlar
Esenburhan123 Zeynep0808 ben kendim ebeyiö sadece anne sütü ile beslediğim için problem olduğunu düşünmüyordum şuna 12 aylık emeklemeye başlayınca ayı büyüdükçe zaten kilo alımı yavaşlıyor. Eğer ek mama kullansaydım ek mamayı keserdim
Esenburhan123 Zeynep0808 internetten persantil değerleri var oradan bakabilirsiniz bebeğinizi gelişimine ama kilosu iyi mama tüketimini azaltın sizi emiyorsun bebeklerde kof bir kilo yapıyor ileride beslenme alışkanlığını etkiliyor
Esrasafak Benim. Bebeğinde 5 aylıkken 9400 du her doktorun dedigine bakmayın dış emekleme. Hareketlendiren sonra kilo alımı yavasliyor
Esenburhan123 Zeynep0808 güzel maşallah emeklemede yürümede hareket artıkça kilo alımı yavaşlıyor cok çevreye takılmayın sağlıkla büyütün