Aylizzmm Boğazlarım olmuş kızlar her sene bir defa oluyorum böyle parol ve ılık duş aldım ama titriyorum ne yapabilirim emzirdigim icin başka bisey alamıyorum yarın sabah sağlık ocağına gideceğim ama bu geceyi nasıl atlaticam bilmem
MiracAlpinveUmutunAnnesi Aylizzmm Geçen gün bende aynı şekildeydim emzirmiyorum ama hamilelik şüphem vardı parol aldım ılık bir duşa girdim ince giyindim ateşim düştüğünde terlemeye çalıştım terlemek iyi geliyor Geçmiş olsun
irva Aylizzmm Geçen gün bende de aynısı oldu gece birden üşüdüm peteği fulledim üstüme kalın bişeyler giydim titriyordum baya.Sabaha da uyandım boğazlarım acıyor.Tabi hemen önlemini aldım ertesi gün boğaz acım gitti burunlarım tıkandı.Oğlumun gribi bana geçti.🤦♀️
Aylizzmm MiracAlpinveUmutunAnnesi deneyeceğim canım sağol acile gitsem birsey yapmazlar emzirdigim için
balgokcem Boğazım agridiginda büyük bir fincan bardak rezene çayı içerdim boğazıma iyi gelirdi canım. Bı denesene çok geçmiş olsun
Aylizzmm balgokcem sarımsak falan yuttum mandalina yedim birde onu deniyeyim bakalım durup durup titreme geliyor acile gitsem test isterler diye korkuyorum geçende aynısı olmuştu çünkü
balgokcem Aylizzmm Belirtiler varmı. Havalar birden soğudu ondanda olabilir canım soğuk felan almissindir belki Bunları yap rezene bende çok işe yaramıştı cidden çok şaşırmıştım hatta umarım sendede yarar. Bunlara rağmen geçmezse hastaneye gidersin zaten