Ipeksu 3 aylık bebeğim baş parmağını öyle bir emiyor ki gözünü oyarcasına diğer parmaklarıyla yüzünü kavrıyor nasıl vazgeçirebilirim memeyi atıp ağzına sokuyor bir zararı olur mı alışkanlık yapar mı
Ayselmiros Ipeksu canım vazgeçirecek bişi yokki bu ayda normal tanımaya çalışıyor ellerinin hijyenine bide tırnaklarına dikkat et normal yani
Dilruba_1 Kızım da emiyor eldiven takıyorum bazen O kadar çok emiyor ki öğürüyor kusacak diye korkuyorum diş mi çıkaracak acaba anlamadım eli de çok ıslanıyor salya akıyor vs
Dilruba_1 Ayselmiros eldiveni beslenme sonrası kısa süre takıp çıkarıyorum tüm gün durmuyor takmazsam parmaklarını sokup öğürüyor bir keresinde kustu hatta eline öğürmeyeceği midesinin bulanmayacağı bir diş kaşıyıcı almayı düşünüyorum ama hangisi olacağına karar veremedim 🤷🏻♀️
Obiranne_ Benım bebeğim de 2 aylık emziği reddediyor elini emiyor çekşyorum elini yine emiyor emziğe de bir türlü alıştıramadım
AliDemirinAnnesii Obiranne_ biz bu😢 emzik asla almıyor her markayı denedim olmadı. Avucunu emiyor. Komple ağzına sokuyor. Ama minicik emziği tutamıyor.🥺
Rumii Dilruba_1 bizimkide 4 bıçuk aylık aynı sürekli eli ağzında öğürüyor bazen ben trendyoldan mısır şeklinde diş kaşıyıcı aldım bakalım internetten şekline bakabilirsiniz daha gelmedi ama çok güzele benziyor yeşil yaprağı sayesinde ağzına çok sokamıyormuş bebekler
Ayselmiros Dilruba_1 bende yarın alıcağım bizdede durum aynı wee baby nin hafif tutabileceği bitane almayı düşünüyorum
Dilruba_1 Rumii evet onu ben de gördüm ama az evvel de trendyolda piyanolu balık gördüm hem oyuncak hem de aynı zamanda diş kaşıma görevi görüyor onu alabilirim belki ikisi bir arada 😀
1Fatma93 Ben diş kaşıyıcıda aldım. Elinden atıyor parmaklarını emiyor.Emzik tutar normalde ama ellerini farkettiği an eliyle emziği itip parmağını emiyor😂(3aylık)