sedAlya Merhabalar kizimin kollarinda ve bacaklarinda kirmizi kirmizi kabartilar olustu baska bir bolgesinde mecvut degil saglik ocagina goturdum sinek yada bocek isirigi dedi. Ama benim icim pek rahat degil cok korkuyorum baska bir sey olabilir mi acaba diye cok canım sıkıldı bikac gundur bu duruma ne yapacağım hiç bilmiyorum. Sali gunu doktorumuza goturecegim boyle bir durum yasayaniniz var mi ? :(
AyyuceGokcen sedAlya Merhaba evet yaşadım kollar bacaklar sonrasında genitla bölgeye yüzüne ve ayaklarına yayıldı. Bir virüs bulaşmış(el ayak hastalıgı dedi) Hafif ateş oldu halsizlik iştahsızlık şuan kremi kullanıyoruz hala geçmedi
sedAlya AyyuceGokcen size resim gondermek istiyorum gostermek amaçli fakat beceremedim buradan nasil gonderildgini bilemiyorum acaba sizinkiyle aynimi cok merak ediyorum nasil yapsak?
NurDemir Benim kızımda da aynı durum var.Ayrıca ishal,ateş ve boğazında acı oluyor.Birşey yiyip içemiyor yavrum :( el ayak hastalığı olabilir viral birşey dedi doktor.Tavsiyem ateşini de kontrol edin ara ara.
sedAlya Ben dayanamadim doktorumuza goturdum. Cok sukur el ayak hastaligi degil dedi sinek isirigi dedi ates olmadi benim kizimda ama yinede korktugum icin gittim ve korktugum basima gelmedi cok sukur. Cevaplariniz icin cok cok tesekkur ederim :)