Kaya2517 Öğretmen anneler çocuğunuzu nasıl bırakacaksınız ben yokken bakıcıda durur mu rahat eder mi ??çok üzgünüm😔
Maviyesil121212 Kaya2517 kaç aylıksınız? Ben ananeye bırakıcam ona rağmen içim çok buruk anlayabiliyorum sizi:(
eseses Kaya2517 babaannesine bırakacağım ama içim içimi yiyor nasıl olacak bilmiyorum 7 ay 20 günlük 5 saat emmeden durabilecek mi??? Allah yardımcımız olsun
Ebrcrkc Kaya2517 biz eşimle ogretmeniz o öğlenci bende derslerimi sabaha aldırdım çok şükür dönüşümlu bakicaz ama bakalım babamız bakabilecek mi onu görüncez😊
Goktugse bizim ki 7 aylık seminer ve öncesinde geldi bakicimiz. sadece sütü verince istemiyormuş sağdıklarim çöp oldu 1 haftalık ek gidalar muhallebi öyle besleniyor gecede sık sık beni emmeye başladı . Onun dışında içim rahatladı ilgileniyor benim sütüm de artti çalışmak iyi geldi bana.
Kaya2517 Goktugse aynı konuda tedirginim emmesinde sıkıntı yoktu ama sütü sağıp biberonla verince almıyor bizimki de .doymaz diye korkuyorum o yüzden
Kaya2517 Goktugse aynı konuda tedirginim emmesinde sıkıntı yoktu ama sütü sağıp biberonla verince almıyor bizimki de .doymaz diye korkuyorum o yüzden
Goktugse eseses Durur canım sakın kendini üzme Bende darala darala gittim görümcem kaynım da bakıcının yanindaydı gayet iyi duruyor dediler oynuyormuş.
Zipcik Kaya2517 benimki de bakiciyla kalıcak.tam alismadi daha aslında geçen yıl ikinci dönem de bakmıştı ama yaz tatilinde unutmuş tabi kızım 😔 bu ilk zamanlar çok zor oluyo Allah güç versin bize
Minikoglum ah yarama dokundunuz öyle gerginim ki bizde bakiciyla anlastik gecen hafta dugunu vardi bu hafta baslicakti hastaneye yatmış bikac gun idare et dedi kayinvalidem geldi memleketten o idare ediyir ama stresten ölüyorum bi yandan gecen yil vermis oldugum ara ve kopukluk sanki ilk defagoreve basliyorum. biyandan biraktigim ogrencilerin degismis olmasi kaygısı yarin ola hayir ola cok gerginim ve bebegimi terketmisgibi hissedyrm 11ayligiz bu arada
Goktugse Kaya2517 gelince canımı okuyor öyle emiyor ki göğsüm de dolmuş oluyor. kendim evde biberonla vermeye çalışıcam bakalım öyle nasil olacak.