Aslihan27 Merhabalar sütüm az olduğu için mama desteği başladık bebeğimiz 20 günlük Aptamil normalini kullanıyorduk çok gazı olunca conformili önerdi 2gündür kullanıyoruz ama pek bi değişim göremedim kızım yine ıkınıyor ağlıyor sizde nasıl oldu kilo alımı iyi mi bu mamanın önerileriniz nelerdir?
Bulutkbr Aslihan27 evet gaz damlası ve masajlarını ihmal etme mama tek başına işe yaramaz ama conformil den vazgeçme mamayı değiştirince kötü oluyor
Mryozg Aslihan27 bende de aynı sorun vardı conformil e geçtim rahatladım. Hemen etki göstermez canim 15 gün beklemen lazım bizim 15 gün de etkisini gösterdi. Bebeğim şimdi kendisi yapıyor.
Melikeakiner Aslihan27 Canım sabredip 10 gün kullanman lazım. Bğırsağı ancak alışıyor, o zaman çok faydasını göreceksin.
Betul055 Ben 6 aydır kullanıyorum 4 aylık iken gaz sorunu bitti mamanın özelliği gaz ve kabızlık yapmıyor oluşu gayet sindirimi kolaydır. Lakin gaz damlası da kullanın mama tek başına çözüm değil.
Mryozg Aslihan27 ben hiç bekletmedim canım bilmiyorum bebeğim bir verişte bitirdiği için. Ama kullan faydasını göreceksin
mutludilek karnına masaj yap ve yanında sab simplex damla var ondan ver. anne sütü verirkende bize aynısı oldu arada oluyor böyle
tcmedine en az 1 hafta 10 gün kullanman lazım canım conformili bağırsakların alışıp cevap verebilmesi için düzenli kullanmak önemli
Aslihan27 tcmedine nagehanyorulmaz Mryozg tamamdır Cumartesi başladık inşallah etkisini gösterir ☺️☺️Teşekkür ederiz