Eda100 Selam kızlar 🙋🏼♀️İkizlerim için kanguru almak istiyorum henüz 1.5 aylıklar . Orta bütçeli yani 500₺’ye kadar kullanıp memnun kaldığınız yeni doğana uygun varsa yazabilir misiniz.
Mihriiii Eda100 açıkçası kangurudan ziyade yenidoğana ben slingle çok rahat ettim. Buarada ikiz bebeklerinizi nasıl kanguruda taşıyacaksınız onuda merak ettim 🙈
Meovvmeovv Eda100 dolap uygulamasından ikinci el kangurulara bakın bence iyi kangurular maalesef 500 den aşağı değil :( ben civilden aldım ama yenidoğana uygun değil 180 tlydi
Susamuru Eda100 babyplus aldım doğumdan beri kullanıyorum bebişim 5 aylık aşırı rahat bebek onda uyuyor bile 260 tlye e bebekten almıştım
Tweetyy Eda100 bence dolaptan iyi bı marka alın. Babybjorn bakabilirsiniz mesela. 500 TL altı ergonomik mutlu edecek bı kanguru bulamazsınız çok araştırdım ki uygun fiyatlı kanguru hediye gelmişti denedim olmadı . Dolaptan babybjorn aldım mükemmel ürün
Eda100 Mihriiii birisini ben birisini eşim taşıyacak mecbur 🤭 yani en azından uyanık olanı alıp mutfağa gidebilmek bile şu an için çok büyük lütuf olacak bize 😔
Eda100 Meovvmeovv bende baktım gerçekten fiyatları yüksek tek bebek olsa alabilirdim ama iki olunca elim gitmiyor açıkçası
Mihriiii Eda100 yani eğer sadece evin içinde düşünüyorsanız ben salıncak tarzı bişey aldım inanın hayatımı kurtardı. Hem biraz yüksek olduğu için bebeğim etrafına bakınabiliyor. Arada üzerin oyuncak asıyorum onlarla oynuyor. Sıkılırsa gidip gelip sallıyorum. Dışarda da taşımak istiyorum dersenix bilemem ama ev içinde salıncak beni çok kurtardı.
NoOne Dolaptan al canım, dün 700 liralık kanguruyu 130a aldım ben 😂 solomom baby ergonomik kangurular yapıyor yenidoğan aparatı ile birlikte satılıyor bakmanı tavsiye ederim
Eda100 NoOne listemde o var zaten sadece Trendyol’da beğenmiştim ama kullanışlı mı bilemedim. Çok acemiyim 🥲 sizin bebeğiniz ne kadarlık
Adenbebi Mihriiii bende de var hemde iki çeşit salıncak müzikli ooyuncaklı alışmayan çocuk alışmıyor kuzum hep yanındayım onun hiç bişey yaptırmıyor bana
Eda100 Mihriiii benim bebeklerim temas bağımlısı gibi davranıyor. Yoğun bakımdan yeni çıktılar yapışık gibiyiz evde. O yüzden mecbur kanguru alacağım. Ana kucağına koyuyorum normalde ama mutfağa falan gitmem gerektiğinde zor oluyor maalesef 😔
Mihriiii Adenbebi hadi ya doğrudur. Rabbim yardımcınız olsun. Geçecek bu günler ama üzmeyin kendinizi
NoOne Eda100 26 günlük yenidoğan aparatı ile sipariş verdim videolarını da izledim baya yük alır gibi duruyo
Elele Eda100 sling alın bence yenidoğan için daha kullanışlı hem ekonomik hem de anne karnında hissettikleri için çok seviyo bebekler ben kızımı uyumadığında ona koyardım beş dk ya kalmadan uyurdu
Elele Eda100 ben dört ay kullandım sonrasında belimden dolayı taşımakta sıkıntı yaşadım arkadaşım altı ay kadar kullanmıştı ondan büyükken de zor olur sanırım kilodan da dolayı emin değilim
angelicaa 2.aydan beri boroosh baby kullanıyorum. Yenidoğandan itibaren kullanım sağlıyor. Ben 2.5 ay önce aldığımda 549 liraydı en son 700lere çıkmıştı ama ikinci el uygulamalarında temiz bir şekilde satanlar var bakabilirsiniz.