delirmeceler Gokcecn35 4 gün kabız sayılmıyor gaz damlaları kullanın tabi doktor tavsiyesiyle ama her mama ya yarım çay kaşığı koyun çok rahatlar fitiller bağışıklık yapıyor sonra kendi kendine yapmayı engelliyorsunuz fitilleri 7-8 gün yapmadığında önerir doktorlar son çare anlıyacağınız
Gokcecn35 delirmeceler 4 gündür yapmıyor ama ondan öncede yapamıyordu fitil verdim zeytinyağı veriyorum öyle yapıyor geçmedin 1 aydır Kabızlık
delirmeceler Gokcecn35 kullanabilirsin ama en doğru gaz damlasını doktor belirler her damla her bebeğe iyi gelmiyor malesef biz bayağı gaz damlaları kullandık metsil nurse sab maflor zinco biogai bize en iyi zinco gelmişti mesela ki diğer damlalar çok daha iyi olduğu halde
ceylanguller Gokcecn35 bebelac bizdede kabızlık yaptı 41 günlüğüz 10 gündür sma veriyorum kabızlıgı geçti gibi
Nisanida Gokcecn35 doktorunuz ile iletişime geçin bi probiyotik damla isteyin ,o kolaylaştırır bagırsak gelişimi için önemli probiyotik , Gaz damlası. Relactaz,nurse Harveys bşz 2 sinden de kullandık çok memnun kaldım , ama mamayı değiştir menizi öneririm .
Sermin48 Gokcecn35 Fitili inceltmeden koyuyorsanız çıkıyordur Önce bıçakla inceltin zeytin yagina sokun canı yanmasın bebeğin bu şekilde girer
zeynep020222 biz 9 aylıyız yaklasık 2 ayından berı gıtmedgımız prof kalmadı hergun duphalac ve fıtılle yapıyordu bı hafta once bebelac golda gectım bırde hurma suyu ıcırıorm etkı etmeye basladı..ama mamayı degıstır kabızlık basladı ıse erkenden onlem al banada hip yaramadı mesela..aptamil prosyneyi arastır ıstersen bir tabıı deneme yanılma oluyor mama bırıne yaratan bırıne yaramıo
-Outis- Çok geçmiş olsun. Zamanında ben de benzer sorunlar yaşamıştım. Biogai damla almıştık günde 10 damla veriyorduk ve işe taramıştı. Bunun yanında karnına ılık havlu koyun ve daire şeklinde 5-10 dakikalık masajlar yapın. Mamadan da olabilir ben humana ve hipp kullanıyorum ikisinden de çok memnunum tavsiye ederim ayrıca günde 2-3 kez zeytinyağı verirseniz etki eder.
ggl Gokcecn35 video var ona bakarak masaj yapın ben fitili verdiğim hâlde yapmadı hareketi yaptırdım pusete yatırdım ıkına ıkına yaptı.