Nazli0242 Ya arkadaş bu Mochi göğsümden düşü düşüveriyor hep sütlerim dökülüyor kıvırıyorum kenarlarını gövdesini sıkıyorum meme ucumun ortasına getirip bastırıp bırakıyorum bana çakma ürün mü verdiler anlamıyorum
Ysmndmrl Nazli0242 ben kullandım sadece dolduğunda ağırlaşınca boşalıyor acaba tam vakumluyamıyormusunuz
Whatornot Nazli0242 bende başka bir marka var dün ilk defa düştü en iyisi elektrikli. Normalde elektrikli kullanıyorum ama birini sağarken diğerinden akan sütleri toplamak için manuel takıyordum en az 30-40 ml sütüm döküldü. Parke temizledim gecenin köründe
nazlimom_ Nazli0242 videoları izleyip yapın benımde göğsüm büyük tam göğüs ucunuzu yerleştirip o kenarı kıvırın göğüs ucunu koyunca kaldırın kenarları göğsü tutıyor birazda sıkın sonra kendi kendine süt doluyor vakumlayınca
Nazli0242 Ysmndmrl iyice vakumluyorum ama benim memem çok büyük normalde 95 takıyorum daha da büyüdü ondan mı tutmuyor ne yapcam bilmiyorum
Ysmndmrl Nazli0242 bence büyüklükle alakası yoktur içime süt doldukça vakum çözülüyor ona dikkat ederseniz birşey olmaz Die düşünüyorum ben genelde emzirirken sağıyordum birde