papucumunrockcisi Ae42 eger aynu sehirde iki uc gün kalmalı tur ise olabilir bence. Mesela İtalya turunda 3gun roma da kaliyorsunuz. Ekstra turlara katilmazsaniz daha guzel olur. Sadcee transfer isleri icin kullanmis olursunuz turu.
Ae42 papucumunrockcisi Serbest zamanlar otelden uzakta geçiyor değil mi ? Aslında yakın olunsa gezilecek yerlere herkes gezerken çocuklular dinlenirdi🥲
papucumunrockcisi Ae42 sehirici sehirdisi konaklama secenekleri oluyor. Siz biraz daha para verip sehirici konaklamayi secerseniz ya yürüyerek ya da birkac duraklik mesefede oluyor oteller.
Ae42 papucumunrockcisi Onu bilmiyordum genelde otelleri kendileri tercih ettiklerini zannediyordum onu sorayım bi :)
AgentMom Ae42 genelde airbnb ve booking com Dan ayarladık. Gidip beğenmediğimiz bir yer oldu onda da hemen başka bir yer bulduk. Baya hesaplı yerler bulduk. Tura göre çok çok hesaplıya gelmişti.
AgentMom Ae42 tur bana uymuyor. Sabah çok erken kalk koştur koştur oradan oraya git gel 2 çocukla olmaz dedim. Ama kaldığınız yer ve gezeceğiniz yerlerin yakın olmasına bakin. Mutlaka yorumları okuyun
Ae42 AgentMom Bize de çok uymayacak gibi tek sevdiğim tarafı şehiriçi ulaşını kolay olması galiba. Sürekli elinizin altında araç oluyor