-neseflin14 Kızlar 18 günlük bbğim bni emiyor ama mama versem onuda içiyor yetmiyor mu sütüm anlayamadım doktor ilk zaman aptamil confortmıl dye bir ama aldrdı gaz yapmaz dye ama ypıyor car mı deneyip gaz yapmayan mama lütfen yardımcı olun
Senem_sygl01 -neseflin14 canım ister istemez her mama gaz yapıyor deneyerek görmen lazım bizde aptamil kullanıyorduk bizde de gaz yapıyordu bir kaç tane mama denedim onlar da hep gaz yaptı yine aptamil aldım hep onu kullandım artık bağırsakları alıştı masaj yaptım düzenli sürekli ayağına çorap giydirdim karnına ılık bez ütüleyip koydum 2 aydan sonra hafifledi
Meovvmeovv -neseflin14 hipp kullandım bebeğim kolikti her mama gaz yapıyo maalesef. Biberonu çalkalamadan kaşıkla karıştırmak lazım mamayı birde içine bir damla zeytinyağı damlattım ben hep rahatladı
alintugce34 -neseflin14 sütun yeter bebeklerın doyma hissi yoktur 2 saat degıl 1 saatte bır emzırmeyi dene her türlü mamalar gaz yapıyor
Linaamom -neseflin14 hipp organik Cambiyotik bu mama gaza ve kabızlığa iyi geliyor bize çok faydası oldu
alintugce34 -neseflin14 verdıkce emer çoğu zaman emmez bıle suan çok küçük sana ıhtıyacı var dış dünyaya alışmaya çalışıyor
minikoglummmmm -neseflin14 sütle beslenen bebeklerde gaz yapıyor ilk üç ay bunu yaşıyorlar çünkü bağırsakları daha alışamadığı için yani bunun bir çözümü yok doyurduktan sonra masaj yap karnına ayaklara bisiklet harajetleri yap 10 dk boyunca bizimki öyle rahatlıyor