YigitHamza1434 Merhaba arkadaslar bebeğim 7 aylik ve 4 aydir her ay hasta surekli burun tıkanıklığı ve oksurugu var..gebeligim son ayinda covit gecirdim sizce onun etkisi olabilr mi..bu durumda olan varmidir🥺
Esmom YigitHamza1434 covıtin etkısı olur mu bilmiyorum ama bebeklerı çok fazla gezdırmek ve ınsanlarla temas etmesı hastalandırır . Hassas bi bebekse fazla kalabalığa çıkarmayın belli bir süre
Snowglobe YigitHamza1434 gebeşiğim de hastanede yatacak kadar ağır covid geçirdim. Bebeğim şuan 15 aylık maşallah daha hiç hasta olmadı. Sizin ki geniz etinden olabilir. KBB ye gidin bence
betuuls YigitHamza1434 alerjik bir durumu olabilir mi acaba. Kendimden örnek veriyorum bi dönem yaz kış grip oldum sanıyordum meğer alerjik rinitim varmış
Masalmeva YigitHamza1434 bnmkide 2 senedir her ay hasta getir gotur inan takatim kalmadi .kbb gotrdm diger doktorlarada gtrdm old aham sagam bisey cikmadi bi kc sonucunu bkliyoriz onlardada bsey cikmzsa alerji testi yptrn dedi doktor🤔
Aybuk06 YigitHamza1434 instagramda hastalanmayancocuk hesabini siddetle tavsye ediyorum. Mutlaka dm atin
cnsymn YigitHamza1434 benim bebeğim de 8. Aydan beri öyle yaklaşık 11 buçuk aylık sarısın ve alerjik bebeklerde normalmiş öyle demişti çok çabuk hastalaniyormus
rua_da_senhora_das_verdades YigitHamza1434 Antibiyotik kısır döngüsüne girmişsiniz ne yazık ki. Hastalanmayancocuk sayfasını tavsiye ederim bu konuda.