EslinSemAltas55 Kızlar doğum yapalı neredeyse 4 ay oldu saçlarım son. 1 aydır cok dökülmeye başladı Neden olabilir ne yapmam lazım Nezaman geçer bu dökülme
amansallagitsin EslinSemAltas55 nrml herkes yaşıyor bu durumu oncelikle tahlil yaptiri degerleriniz ne durumda sonrasinda her gun pekmez tuketin 8 9 aya dokulme durur kimisi 6 7 dokulme duruyor
asyanin_annesi35 EslinSemAltas55 Zumay trendyolda amla yağı bugün iki şişe sipariş ettim girin yorumlarına bakın bende burda bı annemizden gördüm
Kirmiziboncugunannesi EslinSemAltas55 10 aylık olacağız hala dökülüyor ama eskisi gibi değil. Kel kalacağımı sanıyordum şimdi de kenarlardan çıkıyor ufak ufak bu daha da sinir bozucu tülerik tülerik geziyorum . Doktora da gitmiştim bütün değerlerim normal çıkmıştı. Yine de biotin hapı vermişti ve bi yağ karışımı vermişti ona rağmen geçmemişti. Anladım ki ne yaparsak yapalım bu doğanın kanunu illa ki dökülecek sonra hiçbir sey yapmamaya başladım sadece market şampuanı kullanmıyorum uzun suredir bitkisel olanlardan alıyorum.