Anwar Lidyammm Martta başladı 5000 alıyordu sonra asgari ücret artınca 6000 istedi ama 5500 e anlaşmıştık ama Gürcistan’a geldiğim için ve ablamızda kursa başlıcagı için yolları ayırdık Tanıştırma ücreti olarak o zaman 7000 yada 7 bin küsür almışlardı
Elifnefesyunus Benim annem abimin iki tane çocuğuna bakıyor çok iyi çocuk bakar böyle bir iş arıyor aslında ama sizin evinize gelemez işte düşünürseniz Bi tanışın isterim daha önce 3 ayrı çocuğa baktı büyüttü
Lidyammm Elifnefesyunus bizim şartımız kendi evimizde olması anneniz için de uygun olursa görüşebiliriz
Bayanzenginn Lidyammm yok bacım antalyada bakıcı bende kendi evimde bakabilcek birini arıyorum biri kamera kabul etmez biri ücreti az bulur biri kalıcak yer ister diğeri evimden başka yerde bakamam diyor biri asgari ücret istiyor
Lidyammm Bayanzenginn aynen herkesin Bi talebi var ücret malesef çok yüksek istiyorlar bu gidişle kreşe vermek zorunda kalacağız sanırım 3 yaşından önce kreşe sıcak bakmıyorum ama umarım iyi birini buluruz
1ana_2evlat Lidyammm Rica ederim umarım anlasirsiniz benim iki bebeğime cok yardimci olur sever bakar emin olun sizede öyle olacaktır. Size dönüş yapacaktır
Bayanzenginn Lidyammm bebeğin 20 aylıksa dilersen kreş var tanıdığım ve fiyat konusunda yardımcı olabilirler düşünürsen gidip görüşür fikir edinirsin
Lidyammm Bayanzenginn tesekkür ederim ama 3 yaşından önce kreşe vermeyi düşünmüyorum mecbur kalmadıkça ama fikir olması açısından kreşin adı nedir Bi inceleyeyim