Hs20 Tatli güzel anneler 34 gunluk olduk haliyle tecrubesizim dunden beri oglum ne doyuyo ne uyuyo sütüm var emiyo doymadj diye durmayinca mama bile verdjm bana misin demiyo 5 dk duruyo anlamsizca basiyo cigligi alti temiz karni tok gazi yok ne yaptıysam olmadi sizce atak olabilir mi nerden bakiyorsunuz ogrenmem icin acaba
Hs20 lionyez yok canim kaka yaparken gaz çıkarırken bi problemimiz yok cok sukur gayet gunde 4 yada 5 kez kak yapıyoruz 😕
Emrmrv Biz de 30 günlüğüz 2 gündür emerken memede ağlıyor huysuzlanıyor. Memeyi bırakıyor tekrar tutmaya çalışıyor. Omzuma alıp gazını çıkartıp tekrar memeyi veriyorum emiyor. Muhtemelen gazi vardır.
Emrmrv Biz de 30 günlüğüz 2 gündür emerken memede ağlıyor huysuzlanıyor. Memeyi bırakıyor tekrar tutmaya çalışıyor. Omzuma alıp gazını çıkartıp tekrar memeyi veriyorum emiyor. Muhtemelen gazi vardır.
Emrmrv Biz de 30 günlüğüz 2 gündür emerken memede ağlıyor huysuzlanıyor. Memeyi bırakıyor tekrar tutmaya çalışıyor. Omzuma alıp gazını çıkartıp tekrar memeyi veriyorum emiyor. Muhtemelen gazi vardır..
Emrmrv Biz de 30 günlüğüz 2 gündür emerken memede ağlıyor huysuzlanıyor. Memeyi bırakıyor tekrar tutmaya çalışıyor. Omzuma alıp gazını çıkartıp tekrar memeyi veriyorum emiyor. Muhtemelen gazi vardır..