gchata Bahararkan 6 gün önce sezeryan oldum süyüm hıç yoktu ilk günden itibaren Kemik aldım kemık suyu kaynatıp içtim Kemık çorbası içtim hemen süyüm bol bol gelmeye başladı çok şükür Ikı patates bir soğan ve kemık etı bir tane domates doğra 2 saat kaynasın iç İnşallah sütün bollaşır
Haticeuzun Bahararkan süt artırıcı caylar içiyorum kimyonlu rezene aptamilin annelere özel süt cayı var ondan içiyorum bol bol sıvı tüketiyorum meyvesuyu su sulu yemekler
Kuzumveben Bahararkan bugdayi hasla yogurtla birlikye ye cok guzel sut yapiyor gunde 3 litre su,komposto,incir,tahin pekmez,dereotu,yesillikler kivircik roka ispanak,hurma,ceviz,cok gazli bi bebek degilse bulgur pilavi
Tugce1338 Bahararkan bana dere otu çok iyi geldi, birde havuç tahin helvaları da yiyebilirsiniz bol bol sütünüz gelir inşallah 🤗🙏
Avsin Bahararkan ben bir çok şeyi denedim en çok fayda eden dut kurusu oldu. Hatta ilk denediğim gece göğsüm sertleşmişti sütten. 5 yemek kaşığı beyaz kuru dutu iki buçuk su bardağı su ile 10 dk kaynatıp hem suyunu hem tanelerini yiyorum
Kavunicibalik Bahararkan yeme içme süt yapmaz. Bol sıvı alın, dinlenin. Bunlar kendiniz için. Sütünüzün artmasını istiyorsanız sık sık emzirin. Olmadı sağımla destekleyin. Örneğin; bebek emdikten sonra göğsünüzü bir kaç dk elle sağın. Süt gelmese de olur, amaç göğsü uyarmak.
rileyss Bahararkan doğumdan sonra 40 gün annem pekmezle tereyagını eritip onu yedirdi her sabah. hem kanamam olduğu için hem de süt yapar diye, işe de yaradı sütüm artmaya basladı dogumdan sonraki günlerde. bir de patlamıs mısır yedigimde göğüslerim taş gibi oluyordu hep. galactago damlayı da tavsiye ederim