Busraaaarsn Oğlum 3,5 yaşında anneler bu ara bazen başım dönüyor diyor, çok kafama takıldı doktora götürmeyi düşünüyorum tabiki ama o zamana kadar içim içimi yer, o yüzden bu durumu yaşayan oldu mu aranızda sormak istedim, teşekkür ederim şimdiden.
DAO Busraaaarsn Kuzenimin kızı 3 yaş civarıydı sanırım şimdi net hatırlayamıyorum çünkü büyüdü. Baş dönmesi yaşıyordu. Birden bire Koşa koşa gelip annesine babasına sarılıp dönüyo dönüyo sallanıyo diyosu. Vitamin eksikliği çıkmıştı.
Mirac_21032019 Busraaaarsn bizde 3.5 yasindayiz.Benimkide son zamanlarda arada basim agriyo diyodu.Uyku durumuna bagliyodum.Meger kulakta iltihap varmis
Wolverine Busraaaarsn bilgim yok, oğlum 33 aylık başı dönmez. Kan değerlerinde bir düşüklük falan olabilir
Busraaaarsn Wolverine inşallah basit bir şeydir ya, o kadar korkuyorum ki aklıma hep en kötü şeyler gelir her zaman :(
Busraaaarsn Mirac_21032019 çok geçmiş olsun size de, baş dönmesi vae miydi peki, bizimki de bazen kulağına parmağını sokup kulağım acıyor diyor ama 2 3 kere söyledi yani toplamda
Busraaaarsn Mirac_21032019 kulak burun boğaza göstermem gerekiyor değil mi, o nce oraya gostereyim o zaman