findiklibadem Kızlar göbek bağının yarısı düştü yarısı içerde böyle kaldı artık 17. Günümüzdeyiz banyo yaptırayım mı ne yapayım anne karnından beridir banyo yaptıramadım göbek yüzünden böyle kaldım arada doktora götürmeli miyim https://mutluresim.com/image/wVZFM
Meltemmmmmm findiklibadem sizin yerinizde olsam doktora gösterirdim. 15 günlük bebeğim var bende göbek bağı için doktora götürdüm. K vitamini yaptılar hala mesaj atıp bilgi alıyorum hafif hafif kan geliyor ne yapayım diye. Hani sizi telaşlandırmak istemiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla yakma işlemi falan oluyor bazı bebeklerde. Bi gösterin içiniz rahat etsin.
Denooomii findiklibadem biz bnyo yapmıştık ,,Geç düştü canım biizim ve böle icimde kaldı leke degyomu zibina kontrol et düşmezse yakyolar öle dustu
findiklibadem Deletedmom_21 o nası olucak kesin değer biraz su tamamen bi yıkasam ne olur ki bişey olur mu
ikiPrensesAnnesi20 Deletedmom_21 biz eve geldikimizin 2. günü banyo yaptiistik yaptırdıktan sonra göbek yerini iyice kurulayın
findiklibadem ikiPrensesAnnesi20 göbek bakım kiti diye temizleme solüsyonu aldım eczaneden onu kullanayım mı acaba banyodan sonra kurulayıp
ikiPrensesAnnesi20 findiklibadem olabilir ondan kulanabilirsin bebekler banyo yaptıktan sonra daha rahat uyuyorlar
findiklibadem PamukPrensesannesii daha kötü bişey olur diye çok korkuorum ama 17 gündür de yıkanmamak çok fazla :(
Sema065 @findiklibadem Göbek yeri düzenlene kadar yıkamayın ben öyle yaptım riske girmemek için yine de siz bilirsiniz
findiklibadem Sema065 bana da doktor yıkama dedi ama bu siyahlığın kuruyup düşeceği yok öyle göbeğin içine yerleşmiş ki düşmüyor
PamukPrensesannesii findiklibadem aynen ben 2.gün yıkadım. Ardından kurutma makinesi ile kurutup batikon sürdüm. Hiçte birşey olmadı
mel- Bence doktora götürün bizim de içinde bi şey kalmış gibiydi 2 doktora gittik geçer dedi geçmedi sonra başka bir doktor göbeğini eczaneden aldığımız bir çubukla yaktı düzeldi sonra. Yıkamadan, zaman kaybetmeden gidin isterseniz doktora.
findiklibadem mel- ben daha önce götürdüm o kulak çubuğu gibi bişeyle yaktı kanama dursun diye , kanama durdu ama hala o siyahlık kendini atmadı orda duruyor
ikicocukcokcocuk findiklibadem ben bez koymuştum elimle de kapatmıştım ama illa ki değiyor kurulayın pansumanı yapın bişi olmaz
findiklibadem Deletedmom_21 doktora randevu aldım ona sorucam artık mecbur , cok üzülüyorum normal insanlar gibi beşinci gün düzgünce düşseydi de böyle şeyler olmasaydı
findiklibadem Papatya2636 göbek fıtığı 4 yaşına kadar tedavi edilemiyormuş sanırım araştırdım bende doktora sorucam var gibi duruyor inşallah yoktur