Mrseldem Nasıl kullanılıyor anlamadım . Yapışmıyor gögüsüme , ucu oturmuyor , çocuk çekiyor boş . Allah aşkına nasıl kullanılıyor bu uc
Deletedmom_21 Mrseldem hangi marka kullanıyorsunuz ben e bebekten almistim gayey guzel tutuyordu gogsunuzs yapistirirken gergin bir sekilde yapistirin
Kbr_ay00 Mrseldem ben ilk önce pompa var onla biraz çekiyordum sonra takıyordum artık kullanmıyorum tabl de ama bnm için çok zordu özellikle dışarda emzirirken imş sizde bi an önce bırakırsınız
Buse_efe Mrseldem ıslatıp yapıştırın ama asla önermem göğüs ucum yok diye ilk doğum yaptığım sura ebe aldırdı 1 hafta sonra bırak bunu yoksa alışır dedi ama bırakamadık göğüs ucum oluşmadı malesef… 2 ay emdi birdaha emmedi emzik veriyorum sandı çünkü tutmak istemedi birde silikonla hızlı inmiyor süt bu sebeple zamanla azalıp çekiliyor
keremsmomy Mrseldem wee ninkini kullanıyorum ben gayet memnunum. dırekt koyunca bebek hemen kavrıyor. tam olarak yapımasına gerek yok bebek ucunu agzına alsın kenarlarını emerken de duzeltırsın
Okuryazar keremsmomy benimki de wee ama çok büyük değil mi ya çocuk ağzını kocaman açmak zorunda kalıyor normal meme verdiğimde tutamıyor ağzını büyük açmaktan
kahvesever93 Mrseldem Ben avent kullanıyorum memnunum göğüste duruyor. Sadece bebek cektiği zaman hemen göğüs ucu cıkmıyor biraz güclü cekmesi gerekiyor
keremsmomy Okuryazar ben bır sorun yasamadım dogum yaptıktan hemen sonra meme ucum cıkmadı o yuzden sılıkon uc verdım ılk onu verdıgım ıcın alıstı sanırım. bana da ılk buyuk gelmıstı ama tuttu ☺️