Y6_ İyi geceler arkadaşlar aranızda bebeği süt ve ürünlerine alerjisi olanlar var mı tecrübelelerinizi paylaşırmısınız ? Bebeğim 2 ay 23 günlük mukuslu ve kanlı kaka gördüm doktor F2 süt alerjisi ve gaita prolaktin testi istedi hemen yaptırdık sonuç bekliyoruz. Çok endişeliyim
Hilal_-19 Y6_ korkmayın benm bebeğim de alerjikti süt ürünlerine ve bazı gıdalara alerjisi vardı diyete girdim suan 1 yasında ve bütün alerjileri bitti
asiltonunmommysi Y6_ benim oğlumun da vardı 2 aylıktı diyet yaptım 4. Ayda açtık belirti yapmadı ek gıda zamanı kabarmalar oldu yine yemedi şu an 14 aylık süt yoğurt peynir geçti. Havuç ve elma var bizim elma da hafif belirti ama havuç egzama yapıyor hala
Tunamiray Hilal_-19 gecmis olsun canim acaba nasıl bi diyette sanirim benim kizimda da var ben sütlac yedim bilmedigim icin kizim koliğe bagladi yine ve cok gazli mukuslu kaka yapiyor ne zaman gecer acaba huysuzlugu neler yememeliyim. Kaşarda yogurtta falan olmuyor onlarda sıkıntımız yok yogun süt bazli seylerde oluyor sanirim cok kotuyuz bi dk durmuyor uyumuyor kafayı yicem 😭
Haffuse Endise edioecek bisey yok, vircok bebeiste artik var, ineksutu alerjisi… Alerjen urunlerden uzak durdukça, sikayetleri bitiyor… O testlere de cok umut baglama😅 yaniltici cikiyor cogu zaman…
Hilal_-19 Tunamiray alerjiden kaynaklı ben 3 4 ay kadar diyet yaptım sür ürünleri ve alerjisi olan gıdaları yemedim belirtiler tamamen yok olunca yavas yavas 3 gün kuralı ile diyet açtım 1 yasına geldi alerjimiz bitti şükür
asiltonunmommysi Emine_2222 inek sütü kaka da mukus olunca ve aşırı püskürterek kusuyordu. Kaka yapamıyordu bazen 3 bazen 6 gün kaka yapmadığı oluyordu. Ben yediklerimi takip ettim. 6. Aydan sonra kendi yedi deneme yaptım ama hemen reaksiyon vermiyor o yüzden anlayamadım Geçmeyen egzama ve bacağında kabuklar ensesinde kırmızı kırmızı noktalar dudağında uçuk gibi yara oluyordu test yaptırdık testte çıktı
Emine_2222 asiltonunmommysi mukuslu gürültülü kaka bizdede var egzama vardı çok kötü bi haldeydi diyetten sonra bol bolda krem kullanarak onlar geçti çok şükür ama kakası aynı hala ve sürekli ağlıyo çok huzursuz uyumuyo
asiltonunmommysi Emine_2222 yedikçe tekrarlıyordu egzamalar, zor geçiyor evet maalesef. Kaç aylık, yanılmıyorsam 8 aylıkken test yaptırdım ben alerji kandan
asiltonunmommysi Emine_2222 anlıyorum, yemeyin bir süre. Siz yediklerinize dikkat etceksiniz mecbur daha çok küçük