Meryemyagmur Kızlar yardım edin lütfen. 2.5 aylık bebeğim var düz yatıyor ara ara tıkanıyor nefes alamıyo çırpınıyo resmen hemen kaldırıyorum kaldırınca kendine geliyo doktora götürdük yan yatırın sürekli dedi yan yatırıyorum ama kendisi dönüyo düz duruyo yine sizinde bebeklerinizde oluyormu acaba çok korkuyorum görmediğim bi zamanda olurda kurtulamaz diye lütfen yardımcı olun bana
arzu58 Meryemyagmur yan yatırıp önüne arkasına fazla kundak varsa rulo şeklinde sarın koyun , dönmesini engellersiniz.
Mucizemoglum Meryemyagmur burnu tıkandığı için nefes alamıyor ben oğlumda çok yaşadım bizim doktorda 1 yaşına kadar geçer dedi ama eskisi gibi değil Allaha şükür 🤲🙏
Enzel Meryemyagmur hirilti ağızda tükürük birikmesi oluyorsa muhtemelen reflüsü vardır ona dikkat edin bizde 1 ay 16 günlüğüz bizim reflumuz var yalnız bırakamıyorum uyuyunca gozumun önünde tutuyorum
Enzel Meryemyagmur hirilti ağızda tükürük birikmesi oluyorsa muhtemelen reflüsü vardır ona dikkat edin bizde 1 ay 16 günlüğüz bizim reflumuz var yalnız bırakamıyorum uyuyunca gozumun önünde tutuyorum
Meryemyagmur arzu58 sizinkindede tıkanma oluyormuydu acaba doktor burnunu açın sürekli 1 yaşa kadar devam eder böyle dedi ama neden olduğuyla ilgili birşeyde demedi
arzu58 Meryemyagmur benimki de 1,5 aylık ağladıktan sonra falan zor nefes alıyor gibi ses çıkıyor. Doktor gırtlakları dar oluyor Yenidoğanlar dedi. Bir süre sonra geçer dedi
Mrv_vrm Meryemyagmur biz de aynı şekil tikaniyorduk başını yüksek tutun reflü kaynakli olabilir. Tüm tahliller kontroller yapıldı bir şey çıkmadı doktor refluden olabilir dedi. Zamanla azalıyor