aylatks 2 buçuk aylık bebeğim var. kaşlarında ve saçında konak oluştu. tarakla yapmaya çalıştım ama canı yandığı için kıyamadım devam etmedim. zeytinyağı, zeytinyağı-karbonat yaptım yine işe yaramadı. başka önerisi olan var mı acaba?
Safiss aylatks ben zeytinyağı ve çok az karbonatı karıştırdım başına sürdüm sonra yumuşak başlıklı bir dış fırçası aldım onunla.cok yavaş ters yöne bastırmadan taradım zaten yumuşayınca konaklar taradıkca kepek gibi döküldü iki kere banyo öncesi yaptım bu işlemi kaşlarina da yaptım ama gözleri olduğu için oralara çok dikkat ettim
aylatks Safiss onu da denedim ilk başta iyi geldi azalmıştı da sonra bi anda arttı yine yapıyorum fayda etmiyor
Safiss Safiss bir kaç güne bir mi banyo yaptırıyorsunuz acaba saçındaki bizimde hemen geçmedi ama kaşları tek seferde geçmişti mesela ben hergün yıkadım ama bebeğimi ve cildini başı dahil hem nemli tuttum zeytinyağı sürdüm genelde
Ist2121 aylatks benimde oglumda ayni sekil olmustu banyo oncesi yarim saat bebe yagi ile beklettim sonra konak sampuani ile yikadik ve babasi konak taragiyla yavas yavas taradi ben emzirirken. Hic cani yanmadi uyukluyordu cunku. Uzunca devam etti sonra gecti. Ama ben yapamazdim o tarakla icim gidiyordu cunku
aylatks Safiss yazın her gün yıkıyordum ama şimdi bi gün yıkıyorum bi gün yıkamıyorum yine de oluştu şimdi zeytinyağı yine sürdüm sabaha kadar kalsın belki yumuşatır
kelebek_17 aylatks konak tarağı mi kullandınız. o incecik çünkü acıtacağını sanmıyorum. bebek yağı sürüp yarım saat beklettim sonra banyo yaptırıp konak tarağı ile taradım. kalkan tabaka tabaka konağa inanamamıştım.
aylatks kelebek_17 ya bizimki artık sanki böyle kabuklaşmış gibi oldu anlamadım ki çok üzülüyorum ilk başlarda azalıyordu ama şimdi çoğaldı zeytinyağı sürdüm sabaha kadar bekleticem iyice yumuşar inşallah
sssiln aylatks benim bebeğimde de vardı kaşlarında bebek yağı sürdüm bi 10 dk bekledim sonra pamuğu hafif kaynatılmıs ılık suyla sildim gecti kafasınıda sebamed şampuanla yıkadım geçti