K7b4a Merhabalar doğumdan sonra aşırı derecede saç dökülmesi yaşıyorum saçlarımı kestirdim belki toparlar dedim yok hala çok fazla dökülüyor yakında kafamda açılmalar olucak neredeyse ne yapmalıyım önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Nazlican K7b4a Yeşil çay ı demleyin haftada 2-3 kez saç diplerinize özellikle yedirin, 3-4 saat tutmaya calısın kafanızda inşallah iyi gelir
Bebiskomm K7b4a kan tahlili yaptırdınzmı demir eksikligi baska vitaminlerin eksiklikleri ya da çinko eksikliğinden oluyormuş yarın doktora soracagım buraya da yazarm
annelif K7b4a dogum yapali ne kadar oldu benimde bebegim 3 aylik 2 haftadir dokuluyor artacak mi korkmaya basladim
K7b4a haydinyildiz benim yaklaşık bir aydır dökülüyor bebeğim 3ay 12gunluk herkese göre değisiyor ama sanırsam emzirmeye bağlı
K7b4a Bebiskomm bugün kan verdim bakalım ne çıkacak perşembe günü sonuçları göstermeye gidicem umarım bı çaresi vardır 🙏
K7b4a annelif 3ay 12 gün oldu doğum yapalı benimde bir aydır var dökülme ama hayatımın hiç bir anında bukadar dokulmemisti elimi ne zaman saçıma atsam avuç avuç geliyor😔
K7b4a Buuusraaacmn doktor bugün emzirdigin sürecte dökülür dedi ama bilmiyorum inşallah bı ara durur yoksa kel kalıcam😐
Narnur1907 K7b4a merhaba bende 3ay 13 gün önce doğum yaptım avuç avuç dökülüyor kan tahlili verdim hepsi iyi ama dökülüyor heryer saçım 🙁
K7b4a Narnur1907 Narnur1907 evet benimde tahlil sonuçlarım iyi çıktı ama doktorum magnezyum çinko ve biotin tablet verdi destek olsun diye buna rağmen devam ederse cildiyeye git karışım yapıyorlar dedi bakalım kullanicam umarım azaltır bu ilaçlar 🙏
Nur_tunc Bendee de aynı durum vardı kan tahlili sonrası B12 kan ilacı magnezyum ve çinko kullandım saçım eskisi kadar dokulmuyor zaten emziren annelerin bu takviyeleri alması gerekiyor diye düşünüyorum tahlil yaptırarak.