Hilalokyc Bebeğimin inek sütüne karşı alerjisi var ayrıyetten tavuk inek eti balıkta yemiyorum alerjik reaksiyon gösterir diye. Ama yine de kusması devam ediyor. Her şeye dikkat ediyorum ama kusmasının önüne geçemiyoruz. Antepsin ilaç kullanıyoruz maflor damla ile benim gibi aynı konudan şikayetçi olup sonrasında düzelen veya memnun kaldığı bir doktor var mı?
Nsykt Hilalokyc Merhabalar, benim bebeğimde de hem alerji hemde reflü vardı. 2. Ayından 8. Ayına kadar reflü ilaçları kullandık. Lansor, motilium, (gastrotuss baby, gaviscon infant şase bu ikisinide dönüsümlü olarak kullandık) kusma 7. Ay gibi bitti.
Nsykt Hilalokyc aşama aşama gaviscon infant kullandık azalma olmadı sonra lansor eklendi ikisiylede aynı olunca motilium eklendi bu sekilde devam ettik aylarca. Bebeği huzursuzda eden bisey bu reflü.
Hilalokyc Nsykt evet o kadar çok kusuyor ki günde 2 kere makine çalıştırıyorum her yediğinde 2-3 kere belkide daha fazla kusuyor
Nsykt Hilalokyc az az sık sık besleyin, besledikten sonra biraz dik durmasını sağlayın. Biz reflü yatagı ve reflü yastıgı kullandık doktorumuzun önerisiyle.
Nsykt Hilalokyc aynen azalma gördük tabiki. Evdeki bütün halıları vs kaldırmıştık ne zaman nerde kusacağı belli olmuyordu.