merkurkedisiii Acil ateşi düşürmek için ne yapabilirim. Pedifen ve calpol dönüşümlü kullanıyorum ama yarım saat fayda ediyor sonra yine aynı ateş 37.9 ve 38.3 aralığında gidip geliyor
merkurkedisiii merkurkedisiii doktorunu aradım ilaçları ver ve soğuk kompres yap dedi ki ben zaten onları yapıyorum ama fayda etmiyor sizce acile götürsem mi
Grey merkurkedisiii merkurkedisiii 1 limonu sıkıp çoraplarını batırıp giydirrbilirsinşz oda hızlı etki ediyor geçmiş olsun
Busra2326 merkurkedisiii kaç gündür böyle bizimde böyleydi gitmedik ilk gün doktora sonra kızım viral virüs olmuş meğersem serum verdiler geçti çok şükğr geç kalmayın
merkurkedisiii Busra2326 dün geceden beri böyle normalde gripti üstüne diş çıkardı hemde 2 tane herşey birbirine girmiş durumda 😔
2halime merkurkedisiii ne zamandır böyle 2 günü bulduyda acile götürün.2 yaş oğlumda 40 i görmüştü hatta rotavirus olduğunu öğrendik şükür gecticok geçmiş olsun. İştahsızlık ishal de varsa Geciktirmeyin
Deniz3551 merkurkedisiii oglumunki 4 gun surdu.calpol ve dolven donusumlu verdim.atesinin ciktigi ilk gun doktora gittik viral enfeksiyon dedi.enfluvir verdi.ama enfluviri malesef kustu oglum.doktor kendi kendine gecmesini beklicez dedi.2.gun gece acile gittik serum taktilar sabaha kadar rahat gecti.4.gun de tamamen bitti