Zehratrzi Merhaba anneler 8 aylık oğlum var emziriyorum sezeryan doğum ve 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim biraz tedirginim biraz mutlu gibiyim benimle aynı durumu yaşayan anneler var mı ne yaptınız nasıl yol izlediniz
Seda23Yusuf Zehratrzi 2bucuk yaşında oğlum var 2.ye hamileyim isteyerek oldu ama bu hamildlik biraz ağır geçiyor oğlumla evle fazla ilgilenemiyorum vicdan azabı çekiyorum doğunca oğlumu ihmal etmekten korkuyorum
Sebusebu Zehratrzi 9 bucuk aylık kızım var 2 bucuk aylık hamileyim :) ilk öğrenme şokumu atlattım adapte oldum sayılır. Sadece cok halsizim uyku hali var kızımla cok ilgilenemiyorm annem ve eşim ilgileniyor.. 2. Trimestere kadar böyle olcak sanırım. Ben vücut olarak cok çöktüm o nedenle emzirmeyi bıraktım.
Nursedakocapnr1 Zehratrzi benimde 7 buçuk aylık oğlum var 2 aylık hamileyim mide bulantısı geçsin başka bir şey istemiyorum beni tek o zorluyor
cheesecake Zehratrzi benimde oğlum 8 aylıktı hamile kaldığımda şimdi 2 gün sonra dogumum var sezeryan olucak yine tek korkum o 🤦
Zehratrzi Seda23Yusuf sizin oğlunuz yine büyükmüş benimkinden ben hala idrak edemiyorum yani üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum oğluma yetebilir miyim diye düşünüyorum aklım karmakarışık plansız gebelik olunca bizimki karı koca şok geçirdik üstümüzden atamıyoruz
2205yasemin Zehratrzi vaka ben kafayı yiyorum oğlum 11 aylıktı hamileyken şimdi küçüğü 8 aylık diğeri iki yaşında küçük hep ağlar kucak istiyor büyük onu ağlıyor onu kıskanıyor bırakmamı istiyor bugün bütün gün ağladım psikolojim bozul resmen
Zehratrzi Sebusebu bende gurbet ellerdeyim memlekete gidicem gibi gözüküyor oğlumda hamileliğim cok güzeldi umut ediyorum buda güzel geçer 😂🙏🏻
Zehratrzi 2205yasemin benim oğlumun bana hiç zararı olmadı çok şükür 8 aylık şuan ve ne kolikti ne gazlıydı Allaha şükür hiç zorluk yaşamadık çok uysal çok güleç cana yakın bir bebek umarım ikincimde öyle olur😂🙏🏻
2205yasemin Zehratrzi kız ben de ilk oğlan da ona güvendim o kadar sakindi ki 2 aylıktan beri hep gülerdi sakin uslu dedik Buda öyle olursa tamam ikisi bir büyür ama bu bi yürümeye başladı 🤦♀️ aman Allahım
Zehratrzi cheesecake ay Allahım inşaAllah sağlıklı alırsınız kucağınıza kavuşursunuz evladınızla bir avazda kurtulursun🙏🏻❤️