Nursevensahin Kızlar bebeğinize rotavirüs aşısı yaptırdınız mı çok kararsızım yaptırıp yapmamak arasında 🫣🫣🫣
Betul-08 Nursevensahin ben yaptırdım ama benim bebeğime çok huzursuz etti 2. Ye düşünüyorum yaptırıp yaptırmamayı
mashaa Nursevensahin İmkan varsa yaptırın. Kız kardeşim çocuk katında hemşire, rotadan çok fazla çocuk yattığını söylüyor. Hiç birininde aşısı yokmuş.
Nursevensahin Leyla07 internetten çok araştırdım çoğu insan pişman olduğunu yazmış kabızlık şikayetlerimiz oldu çok pişmanız diye o yüzden kafam çok karıştı
burcui89 Ben de bebeğime aşı yaptırdım, ilk çocuğuna yaptırmayan bir arkadaşım ikinci çocuğuna ilk o aşıyı yaptırmış, çünkü ilk çocuğu virüse yakalanınca hastanede yatmış, günde 30 kez bez değiştirdiğini söyledi.
Melikmoms Ve 5. Aylarda ikisini de yaptırdım hiç düşünmeden. Bir arkadaşın bebeği rota visürüne yakalanmış ve hastaneye son dakika yetişmişler çok susuz kalmış bebek. 1 hafta önce yaptırdım fiyat 755₺
Nursevensahin Melikmoms bebekten bebeğe değişiyor sanırım pişman olanlar çok fazla memnun olanlar da var tabii