Zhraagk Kızlar sabah bi uyandım oğlumun üstü kan olmuş ısırdığı şeyler kan olmuş üstten diş çıkarıyoruz diş eti değil dişin ortasından kan gelmiş resmen 😩 ağız mendiliyle tekrar dokundum oraya kan bulaşıyor başına gelen varmı ?ne yapmam gerek? çokta tuhafıma gitti üzüldüm panikledim anneme vs sordum sizde hiç olmamıştı bilmiyorum doktora götürün dedi
Parasetamoll Zhraagk benim oğlumunda damağı kalındı çıkarırken kanadı ve morardı tampon şeklinde basılı tutun zaten fazla kanayacağını da sanmıyorum az bi kanama yapıyor çıkıyor bende çok korkmuştum
Deletedmom113 Zhraagk bazı bebekler hasas ya :( benim kızımın da ilk çıktığında kanama olmustu hatta dis eti renk değiştirdi morardı bildigin ;( eger cok kanamıyorsa sıkıntı etme
Domino Google ye hızlı resim yükle yaz ilk çıkan sayfaya gir dosya seç diyor oraya resmi yükle biraz aşşa in forum yazıyor orda yazan url yi kopyala buraya yapıştır
Parasetamoll Zhraagk kan olduğu an bezi basılı tutun bekletin zaten en fazla 10 dk yok bi sorun olmuyor sadece çıkarken diş çok morarıyor rengi değişiyor ve kanatıyor az bi kan zaten