Yarengarip Bebeğim 9ay 2günlük üç gündür uyku yok gece gözleri kapalı uykusunda çığlık çığlığa ağlıyor sesi gidiyor artık çocuğumu tanıyamaz hale geldim dişleri çıkmadı bunların sebebi bu mu acba ne yapacağımı şaştım kaldım
uzunayse Yarengarip kızımda 8.5 aylık susturamiyorum öyle fena agliyor ya Niye ki acaba Atak bitimine 6 gün var Dişlerinde çıkmadı of of Bı çıksaydı kızım rahat etseydi
Asya2721 Yarengarip bir yeri agriyordur uyurken bile çığlık atıyorsa calpol verin belli araliklarla disleri çıkiyorsa bile ağrı kesici verin derim yine size kalmış
Yarengarip Hiç bir şekilde susmuyor ne yapcğımızı şaşırdık gerçekten bi tavsiye verin dayanamıyyorım artık ağlamasına gözünde yaş kalmadı kuzumun
Yarengarip Asya2721 veriyorum geceleri ama yok bana mısın demiyor ağlaya ağlaya uyuya kalıyor 10 dk içinde tekrar bi çığlıkla ağlıyor gecemiz gündüzümüz karıştı hiç böyle görmedim çocuğumu çok zormuş
Asya2721 Yarengarip her çocuk farklı nedenlerle ağlar doktora götürün fitilde verebilirsiniz gerçekten çok zor ama inşallah geçecek benimki birbucuk yaşına girecek tektim memleketten uzağım yani kimsem yok burda hiç uyumadım çok yoruldum ama cok şükür geçti düzeliyor zamanla sabır