Deryaaaaaaaq1 Dilara_5133 emziriyorsan eğer kimyon çayı iç çok faydasını gördüm Elma yağıyla karnına ayaklarının altına masaj yap karnına sıcak havlu koy ayaklarına bisiklet hareketi yap bide gaz damlası kullan ben biogaia ve relactaz kullanmıştım doktorun önermişti benim bebeğimde çok gazlıydı gece gündüz uyumazdı hep ağlardım kimyon çayını içmeye başladım 2 buçuk aylıkken bitti şuan 3 buçuk aylık ve çok rahat çıkarıyor birazda sabretmek lazım..
eneya Gaz masajı yapabilirsiniz youtubeda videolar var. Gaz sancısı geldiğinde orhan osman kolik müziği var onu öneririm sakinleştiriyor. Ayrıca gaz damlası ve probiyotiğe başlayabilirsin doktoruna danışarak tabi. Bunlar bize iyi geldi.
Canselben İki saattir gazdan ağlıyor şimdi emziriyorım emzirirken bakayım foruma dedim, karnına zeytinyağ ile masaj yaptım ayaklarına da, sıcak havlu koydum bide karnına öyle çıkardı ama hala var gazı emzirdikten sonra napicam bunu bende bilmiyorum
Canselben Deryaaaaaaaq1 içiyorum gerçekten faydası var sanırım, ama yediklerime de çok dikkat ediyorum artık
Lina11 Dilara_5133 Günde 2 bardak rezene çayı tükettim yemeklerime kimyon attım. Karnına bebek yağı ile ayak topuklarına acı elma yağı ile masaj yaptım çok sancısının olduğu zamanlar karnına havlu ısıtıp koydum ya da ayaklarının altına sıcak su torbası koydum doktor önerisi ile probiyotik damla alabilirsin. Bunların dışında da kesinlikle her emzirme sonrası gazını çıkar. Bunlar bebeği biraz daha rahatlatmaya yönelik tam anlamıyla çözüyor mu hayır kesinlikle çözmüyor. Duşta iyi geliyor. Uzun süre uyumadığı zaman arabayla gezdiriyorduk. Ancak eve çıkana kadar tekrar uyandığı İçin güzel bir çözüm gibi gelmedi. Kalıcı çözüm sağlamak çok mümkün değil sadece o an elimizden geldiğince bebeklerimizi rahatlatmaya çalışıyoruz
Lina11 Dilara_5133 ben içirmeni tavsiye etmem daha anne sütünü bile sindirmekte zorlanan bağırsakları dışarıdan aldığı bişeyi rahatlıkla sindirebileceğini düşünmüyorum. Faydasını gördüm diyen anneler kadar bebeğim saha kötü oldu diyen annelerde var ben riske atmak istemezdim doktorumda zaten bana rezeneyi önerirken kesinlikle bebeğine verme diye uyarmıştı
Dnzaras Kimyon çayı icebilirsin canim kendin bende elma yağı suruyodum ayaklarina ama sonradan ögrendimki zararliymis bebekler icin bide biogai probiyotikle sab simplex gaz damlasi kullaniyorum bu damlalarda 2haftaya anca etki gosteriyo biogai hergün ayni saatte vermen lazim