TlhErva65 Kızlar 3 yaşında oğlum var 11 aylık kızım yemek olsun çay olsun meyve olsun ne olursa olsun hep kızım yüzünden yiyemiyorum içemiyorum hatta giyemiyorum bile bazi elbiselerimi olsun iyiki varlar ama hep aç kalıyorum😊sizde öyle misiniz?
Deletedmom_21 TlhErva65 1 yasindaki oglum da ayni cay icemiyoruz bardaklar tabaklar kanepe ustunde duruyor 😂
bilinmeyenkisi123 TlhErva65 hiç sormayın . Bebeğim 3 buçuk aylık aynısını yaşıyorum . Bazen çok güzel duruyor bazen etinden et kopuyor gibi ağlıyor. Yemek bile yapamadığım zamanlar oluyor bi siz değilsiniz 😁 annelerin kaderi sıcak çaya hasret kaldım
Alse35 TlhErva65 kucağımdan inmeyen yaklaşık 13 aylık bir kızım var sağolsun önceden arada babasıyla vakit geçirirdi şimdi asla yanaşmıyor odadan Zor çıkıyorum sıcak çayın lezzetini keyfini unuttum en son 7 aylıkken kahvaltı yapıyordum gerisini sen düşün 😅
TlhErva65 Evet yanliz degilim cay icmeyen ben caya hasretim bide aobali evde oturuyorum nasil olacak bilmiyorum😊
Kahannesi Evet çekirdek çitlemek hayal oldu çay içerken en iyisi içmeyelim deyip kaldırıyoruz 😅😅😅😅 mutlaka başımıza bir iş geliyor