eda_97 Kızlar sosyal yardım kabul edildi yaZıyo ve elektrik desteği yazıyo pek anlayamadım açıkçası hem aylık para hemde ayrıyetten elektrik yardımımı olucak beni bi aydınlatabilirmisiniz 🙇♀️💁♀️
Atahaninannesipnr eda_97 aylık 180 TL elektirik yardımı onaylanmis bide sosyal yardım yani elektirik ayın 1 de yatar PTT üzerinden adıma yatan para yaz aramaya orda görürsün yardım parası da 5 ve 8i arasında yatio cnm
Mizmizmyrtle Atahaninannesipnr merhaba elektrik yardımı para olarak karta mı yatıyor yoksa faturayı götürüp PTT den mi ödüyoruz
Atahaninannesipnr Mizmizmyrtle yok cnm PTT ye gidiosin tesisat numaranı istio onlar sistemden oduo genelde yetmio 180 TL veriooar ama fatura 350 den assa gelmio üstünü sen tamamliosun nakit para vermiolar yani
eda_97 Toprakmelissa benim nerdeyse 2 buçuk ay sürdü canım hiç ümidim yoktu ama bugün baktım kabul edilmiş yazıyo inşallah seninde öyle olur 🥰
eda_97 Toprakmelissa valla burda birisi kabul edildi yazmış bende bayadır bakmıyordum bi bakıyım dedim ayın 25 inde kabul edilmiş ben bugün gördüm 😅
Atahaninannesipnr Sherlockholmes olur zaten abone nosuyla yatio hesaba kim giderse gitsin istesede başka hesaba yatiramaz
eda_97 Mavi2020 valla neye göre kabul ettiklerini bilmiyorum ki başvurdum belki çıkar diye şansa çıktı 🤷♀️
Anh Merhaba kızlar Elektrık yardım desteği benim adıma onaylandı ancak eşim in üzerine elektrik faturası kayıtlı bu şekilde yardım dan faydalanabilirmiyim bu konuda bilgisi olan var mı
Anh Deletedmom_64 Fatura eşimin adına kayıt lı ama yardım benım başvuru sonucu oldu yinede oluyor mu 🙏