Yesilim23 Kızlar 4aylığız şuan siz kaç aylıksnz ve gece kaç saatte bi emziriyosunuz ben 3saatte bi uyandırıyorum
Beraninannesii Yesilim23 4 ay 18 günlük 1 aylık olduğundan beri o uyandikca doyurdum bazi geceler 2 kere bazı gecelerde 3 kere 😇
cekikveannesi Yesilim23 bebeğim 2 aylık ben uyandırmıyorum acıktığında uyanıyor zaten emziriyorum bazen 3 bazen 4 saat oluyor
mervemik Yesilim23 kilo alımı normalse uyandırmanıza gerek yok o acıkınca uyanır artık. Doktorum bana bu şekilde bilgi verdi 1 ayı dolduğu vakit
Kutayeda Benim 1 aylik 2 saate bir bazen bir saatte bir kendi uyanıyor emiyor yarim ölçek mama veriyorum uyuyor doymuyor
demirsmomm sanırım 2 aylıktan beri uyandırmıyorum acıktıkça uyanıyor. artık beslenmek kadar uykuya da ihtiyaçları var hiç uyandırmayın bebeğinizi bence
Eylul05 Yesilim23 acıksa zaten kendi uyanır sen uyandırma uykusunu bölme karnı tokki uzun uyuyor zaten
papatyam-34 Yesilim23 30 günlük bebeğim bende 2 saate bir uyandırıyorum ama genelde kendi 1 buçuk saatte uyanıyor geceleri
Ysmn-12 3 ay 28 günlük oğlum doğduğundan beri ben ona ayak uyduruyorum , 2 saatte bir kalkar emer geri yatar gece rutinimiz bu şekilde şuanlık 🥲
Yigitefeannesi Yesilim23 uyandırmanıza gerek yok kendisi zaten acıkınca uyanır doktorunuz söylemedi öi
kayraninannesiiii 2 ay 4 günlük ben de uyandirmiyorum ilk gece uykusu 4 saat sonra 2 saatte bir uyanıyor