iirremkara Ne zaman kulak deldirdiniz daha 3 aylık bebeğim ama küçükken deldirince daha az acı oluyor diyorlar tabi kıyamıyorum ben daha küçük diyerek 5 6 aylık olsun en azından diyorum erken deldiren oldu mu?
_annee_ iirremkara Benim annem benim kulağımı 6 aylıkken deldirmis. Kızımı da öyle yapmayı düşünüyoruz nasipse 😍
Alya-Sena iirremkara benmde gorumcem kupe alicakms hediye illa deldirelim kulagini diyor 3 ay 27 gunluk daha cok kucuk kiyamiyorum
Naz_ve_annesi iirremkara şuan 7 aylık kizim yeni deldirdik ve hiç ağlamadı zaten krem sürüyorlar uyuşuyor orası canı acımıyor. Büyüdüğünde deldirmesi daha da zorlaşıyor bence ve öylede olmuş bizden önce 3 yaşında bir kız çocuğunun kulağını delmişler çok zorlanmislar çocuk çok aglamis durmamış. Deldirmek isterseniz 6 ayliktan sonra deldirin
Sevgilimmmmmmm Alya-Sena bende aynı diyor onun keyfi olsun die çocuğumun canını acıtmak istemiyorum 6 ay kinasinda alcakmis künye alsın ben kendi büyüyüp deldirsin taraftariyim
Sda16 iirremkara 6 aylıkken deldirmek istedim doktorumuz diş çıkarma döneminde kulaklarını çok çekiyorlar dedi. 15 aylıkken eczaneye gittim daha çol küçük kulak memesi oluşmadı daha 2 3 yaşından önce delmek uygun değil dedi.