Arden1505 3 ay 24 günlüğünüz gözümüzdeki çapak arttı ve göz etrafı tahriş olduğu için kip kırmızı başına gelen var mı nasıl geçer 😥
[silindi] Arden1505 Doktora neden götürmüyorsunuz?🤷🏻♀️Size bir ilaç ismi verseler kullacak mısınız? Bebeğiniz henüz çok küçük sadece doktorunuzu dinleyin👍🏻
Deletedmom136 Arden1505 bizim de 5 aylık oluyoruz artarak devam ediyo artık gözünü sildirmek istemiyo ağlıyo kızım da bıktı
Nyr195 Arden1505 göz çapağına anne sütü iyi geliyor canım benimkinde de oldu sütümü damlatıp pamuklu bezle sildim 2 güne geçti .çapak her çıktığında yaptım
cerenduran Arden1505 direkt doktora gidin bence birincisi bebeğiniz çok küçük. İkincisi çapak olduğu için doktoruna başvurduğumuzda alerjiden şüphelendi. Takipli doktorumuz olduğundan eski verileri de göz önüne alınca emin oldu. Ev akarları ve polenlere,toza alerjisi var. Şurup kullandık
Arden1505 [silindi] doktora çapak için 2 kere gittim damla verdi iki doktorda aynı damlayı 5 gün kullandım geçmedi başka doktor göz kanalı tıkalı masaj yap dedi ama değişen bir şey olmadi 🙄
Xiamei Ilık suyun içine sarı paptya koyun 3-4 tane gazlı bez kullanarak silin. Bizim doğumdan beri olan bu sorunumuz şükür ki böylelikle geçmişti
Arden1505 Nyr195 Nyr195 cerenduran Hohomoromu Teşekkürler inslh geçer capaktann göz çevresi kip kırmızı ve tahriş oldu gözü küçülmeye basladi🙏
Hohomoromu Arden1505 ılık suyla yıkayn bol bol her capak olusmaya basladgnda veya ılıs su pamukla silin ben öyle yaptım geçti
Yuksel33 Arden1505 evet başıma geldi üşüttüğümz için olmuş 3 gün sonrada grip oldu halada grip geçmiyor 😔 gözünü temizlenen lazım kanalları aç burnunun etrafına masaj yap pamuğu ılık suya batırp sık gözlerini o şekilde temizle ilaç yazmadı doktorum
Yagmur12 Arden1505 aynısı benim kızımdada var her sabah kalktıgında kızarmış vede kirpik diplerine kadar çapaklanmış halde
Pnr-talha İlik suyla pamukla siliyordum bende bide benim sütümden damlattiydi kv gozunun icine bi cay kasigi kadar icinde mikrop veya kıl kactiysa cikariyormus. Iyi gelmisti deneyebillirsn, iyi gelmese bile kotu de gelmez.
Xiamei Pnr-talha bende ilk sütümü damlatmıştım doktoruma söylediğimde tehlikeli olabileceğini söyledi. Eğer gözde bir enfeksiyon yada mikrop kapma durumu varsa , sütün içinde bulunan vitaminler , mineraller vs . O mikrobu besleyip çoğaltabiliyormuş. 😔
Pnr-talha Xiamei Allah halla hic duymadim ama dr dediyse vardir bi bildigi yanlış yönlendirmek de istemem tabiki kimseyi