Bebegimm1 Mdkakam113 mikrop kapabilir bize vermisti 1 hafta kullandim acikcasi doktor verdiyse bi bildigi vardir sunnet sonrasi veriliyor antibiyotikli krem
Eylul05 Mdkakam113 o krem tabiki önemli kullanman lazım herkese veriliyor o krem hızlı iyileşsin enfeksiyon kapmasın amaçlı
Bebis1_ Mdkakam113 evet dikişli oldu bi kısmı düştü bi kısmı duruyor 12 ekimde yaptırdık antibiyotik krem ve calpol verdi
BebekC Bize sadece terramycin krem ve calpol verdi. 3-4 günde iyileşti calpolü de sadece ilk gece verdim önlem amaçlı.
BebekC Mdkakam113 görümcemin oğluna da doktoru bi antibiyotikli krem bi de uyuşturucu krem vermiş doktoru. O da bizimkinin küçücük krem vermesine şaşırmıştı. 😀 Her doktorun tarzı farklı demek ki.
OglumAlp Biz 2 aylıkken sünnet olduk. Bi antibiyotik krem ve ağrı kesici kremi karıştırıp sürüyorduk. Calpol çok ihtiyaç olmadıkça kullanma demişti. Sünnet çocuk cerrahı mı yaptı peki
OglumAlp Mdkakam113 bizde çok araştırdık ve çocuk cerrahı tavsiye edildi Bence bu tarz kremlerden talep edin doktorunuzdan var çünkü niye şurup olarak veresin ki ✌️ Krem olarak daha mantıklı eğer bebiş küçükse Yine de siz bilirsiniz tabi 🌺
Deletedmom_22 Mdkakam113 bize ilaç yazmıştı ( oğlum 2 yaşından sonra sünnet oldu) ama onu kullanmadık , sadece oğlumun ağrı kesici şurubunu verdim bir iki gün. Sonra da doktorun yazdığı kremini sürdüm