AylinAtlas16 3,5 aylık bebeğim köpüklü kaka yaptı rengi normal her zaman ki gibi ama köpükler vardı nedeni ne olabilir??
Durununannesi46 AylinAtlas16 bizimki de öyleydi. Süt ve süt ürünlerine alerjisi olabilir. Emziriyorsanız bi süre tüketmeyip deneyin
a07 AylinAtlas16 benim bebeğimin de kilo alımında sıkıntı vardı süt alerjisinden şüphelendiler 2 ay boyunca diyet yaptım. Çok ağır geçti benim için sütüm şu an yok denecek kadar az. Alerji ve gastro doktoru kakada kan görmeden diyet yapmak yanlış demişti bana. Yani doktor diyet yapın demeden diyet yapmayın lütfen.
Deletedmom_875 Benimki de 3,5 aylık. Dun altını degistirirken kaka yaptı köpüklü hafif. Anne sütü şekerli olursa köpüklü olabiliyormuş diye okudum ben De
Deletedmom_875 AylinAtlas16 Bir kaç gün öyle deneyin bence. Siz altini açtığınızda mi köpüklü gördünüz? Yoksa benim gibi değiştirirken mi yaptı
a07 AylinAtlas16 bol bol yiyin süt olsun bebişe 😊 benim içimde hala yaradır çok az emzirebildim bebeğimi. Aşırı sancı gaz kakada kan mukus vs varsa bir alerji doktoruna görünün.