babymore Kızlar sebzeleri 3 gün kuralıyla buharda haşlayıp veriyorum 10 gün oldu . Hiç birini beğenmiyor. Bütün sebzeleri bu şekilde verdiniz mi? Ek gıdadan tiksinecek diye korkuyorum . Ne yapmalıyım?
Merveeemeeliss babymore tek tek denediyseniz artık karıştırarak ve biraz zeytinyağı ekliyerek verebilirsiniz çorba yapabilirsiniz yooğurt versiyseniz yoğurt da teklif edebilirsiniz sevdiyse
Eliz13 Yok yok hiç metsj etme canım çok normal bizde öyleydik yavaş yavaş alışıyolar sen vermeye devam et :)) meyveler tatlı olduğu için severek yiyorlar tabi 😋
Eliz13 Yasminmiray10 ben 5 aylıkken başladm tadıma şuan 6 buçuk aylık günde 2 3 defa veriyorum tabi toplam 1- 1 buçuk çay bardağı kadar. Mesela sabah uyandığında meyveli muhallebi tarzında şeyler yapıyorum yarım saat sonra emziriyorum
babymore Eliz13 hmm ben de yoğurtla başladım şimdi sebze taşımları yapıyoruz 5 ay 20 günlükken başladım
Merveeemeeliss babymore yani bebekden bebrğe değişkenlik gösterir istediği müddetçe istediği kadar verebilirsin ara ve akşam gibi vermiştim ilk başlarda şimdi kahvaltı ara akşam ilerliyoruz
Merveeemeeliss babymore öğürmeside çok normal bilmiyor ama öğrenicek çok blendr yapmamakda fayda var bu sefer pütürlü hiçbir gıdayı istemeyebilir