GSevilay65 Ben eğitici küpler aldım.100 adetlik +12 ay kartlar aldım.Bide çekiçli vurma oyunu aldım.. Şuan kizim 10 aylık :) oyuncularından çok çabuk sıkılıyor ne yapcam blmiorum.
Alse35 GSevilay65 hareketli kitap akıllı şekiller Küp yapboz Normal yapboz Küçük legolar Hikaye kitabı Bebek güvenlik ürünleri Geleceğe yatırım yaptım bi nevi 😊
GSevilay65 Alse35 aynen valla bende korumalık aldım yarın gtcem çekmece korumalık alcam.basladi çekmece çekmeye
Bebegimm1 GSevilay65 album ve magnet aldim cekicli oyunu bende alicaktim da cok tutuyor diye vazgectim 😂 ama alsam kesin oynardi
berkinannesi_ GSevilay65 biberon fırçası 2 tane silikon önlük Görümcemin bebişine 2 tane çıtçıtlı atlet
Esoca38 GSevilay65 Baş ben çıkamadım henüz eşim gelmedi işten onu bekliyorum umarim talan etmemişlerdir herşeyi 😂
ikizannesi17 Esoca38 dün öğlen gitmeme rağmen ben bişey bulamadım bı önlük kalmıştı önlük aldım bitane bugüne bulma ihtimaliniz baya zayıf ama inşallah bulursunuz 😅😅😅
Deletedmom_875 Hisirtili ve hareketli kitap alacaktim. Kalmamıştı maalesef. Önlük vardi ama ince geldi bana biraz hoşuma gitmedi o yuzden almadım bir şey.