Pateteslimanti Bebeğim 1 ay 20 günlük bazen altını değiştirirken pipisinin ucunda kızarıklık görüyorum. Pazartesi doktora götüreceğiz ama yaşayan var mı doktor sünnet olsun der mi acaba pişik mi mayasır mı ayırt edemiyorum
Melekanne91 Pateteslimanti enfeksiyon olablr darlik olabilir cisi kokuyor mu onada bakin muhakkak doktor gorsun muhakkak ama.sunnet dersede ettirin cunku pipi ucu darligi varsa sknti sunnetsiz cekersiniz bi ton.biz yaptrdk kurtardk
KubraKaranKaya Pateteslimanti selam bebeğim 49 günlüklkwn sünnet ettirdim doktoeum ettirmem gerektiğini söyledi bu zamanlarda şuan 3. Günümüz hafif mızmızlığı var. Keşke daha erken yaptırsaydım diyorum kendini bilmeden
_YanakReisinAnnesii Pateteslimanti darlık varsa mutlaka ettirin , benim bebegiminde öyleymiş sünnet esnasında öğrendim ben tabi tecrubesizlikten 4 aylıkken olduk çok güzel geçti
Pateteslimanti Melekanne91 doğduğunda doktor demişti pipi ucu darlığı var diye ondan olmuş olabilir o zaman
Melekanne91 Pateteslimanti evet tabi ama bu skmtili bir durum sunnet ettirin enfesiyon eksik olmaz yoksa bobreklere etki edebilir biz cektik bundan sunnetle rahatladik sukur